USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ГО «Луцьк – Наш Дім» провів навчальний семінар для освітян

14 Жовтня 2010 14:01
Понад дві години у Волинському Інституту Післядипломної Педагогічної Освіти (ІППО) тривав семінар «Впровадження електронних засобів у навчально-виховному процесі шкіл. Проблеми. Знахідки», яку презентувало Громадське Об’єднання «Луцьк – Наш Дім».

Запланований об’єднанням навчальний курс для освітян, які прагнуть застосовувати для ефективнішого проведення уроків мультимедійні засоби, - зібрав у залі інституту не тільки луцьких вчителів, які за сприяння депутата обласної ради Володимира Бондаря отримали першого вересня електронні підручники, але й викладачів луцьких коледжів та вчителів із районів.

Проводили семінар спеціалісти з Києва: Валентин Рогоза, науковий співробітник Інституту педагогіки Академії педагогічних наук України та Василь Семененко, співробітник Інститут інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки. Протягом цього часу вони на практиці доводили вчителям, як можна створити цікаві й незабутні уроки, відповідали на запитання, демонстрували програми.

Відкривав семінар Богдан Свереда, голова Громадського Об’єднання «Луцьк – Наш Дім», який нагадав присутнім про невеличку хроніку подій: що електронні підручники з’явилися в Луцьку в усіх школах міста 1 вересня, і сталося це винятково завдяки сприянню Володимира Бондаря, що осучаснення шкіл звадяки електронним носіям – це одне із першочергових завдань сучасної школи.
Розширили цю тезу про необхідність йти в ногу з часом і Ліля Кревська, заступник начальника управління освіти Луцької міськради, і і Володимир Бухало, розробник електронних навчальних засобів із Рівного, який розповів про те, що неодноразово пропонував упровадити такі електронні засоби в навчально-виховний процес луцьких шкіл, але – даремне.
А Валентина Вітюк, проректор із наукової роботи ІППО, висловила надію, що ці електронні носії, кілька примірників яких отримали в користування працівники Інституту, стануть гарним початком на шляху до удосконалення навчально-виховного процесу шкіл не тільки Луцька, але й області.

До слова, такі семінари раніше пройшли в Шацьку, Любомлі та Володимирі-Волинському. У Луцьку вдалося провести цей навчальний курс, тільки долаючи певний супротив місцевих впливових структур, - стверджують в ГО «Луцьк – Наш Дім».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus