USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Годлевський радий, що міліція в замку нудьгувала

29 Червня 2010 08:06
Цьогоріч на мистецьке дійство «Ніч у Луцькому замку» завітала значно вишуканіша публіка, аніж це було у попередні роки, переконаний директор департаменту культури та збереження історичної спадщини Луцької міськради Сергій Годлевський.

Організатор заходу тішиться, що все обійшлось без п’яних відпочивальників, бійок, скандалів та інших неприємностей.

«Звісно, люди вживали алкоголь, хтось спиртне приносив з собою, аби не купувати на місці, але те, що не помічено ніяких ситуацій, у яких потрібне було б втручання міліції, дуже порадувало. Мені здається, у нашого заходу з’являється постійна публіка. І з року в рік вона стає все більш інтелігентною та вишуканою», – розповів Годлевський.

Не знадобилась допомога і карети швидкої допомоги та команди пожежників, які чатували під мурами Любартового замку.

Єдиний недолік, який повторюється щороку – довжелезні черги до вбиралень. З приводу туалетів Годлевський каже, що поки в організаторів немає ідей, як виправити це суттєве недопрацювання. Можливо, наступного року ситуацію рятуватимуть біотуалетами.

Для того, аби захід не завдав збитків міському бюджету, потрібно було, аби продалось 2300 квитків. За словами Годлевського організатори чекали хоча б 1800 відвідувачів. В переддень акції було розкуплено 700 квитків. Однак яка кількість людей завітала на дійство чиновник поки не може сказати, бо для цього слід провести детальний аналіз. Скільки продано квитків і на яку суму поки що не підраховано, – зізнався він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
відвідувач Показати IP 29 Червня 2010 12:02
Цей чиновник ніколи нічого не може сказати точно і конкретно, бо "аналіз" проподить далеко не він, а кілька років "аналізують" по-дорослому його!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus