USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як оновлюватимуть сайт Луцької міської ради у 2022 році

17 Грудня 2021 12:50
У наступному році сайт Луцької міської ради планують оновити, зокрема покращити пошук та спростити інтерфейс.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергоощадності.

Як поінформував заступник Луцького міського голови з питань діяльності виконавчих органів Юрій Вербич, попри те, що нинішня версія сайту є дещо застарілою, станом на 2017 рік це був досить сучасний варіант ресурсу, розроблений однією з найбільш просунутих ІТ-компаній.

«На жаль, досі актуальна проблема із пошуком. Нашу технічну пропозицію для розробників ми вже сформували. Звичайно, для фахівців наявний нині пошук не є складним. Однак ми хочемо зробити сайт більш доступним, якісним і простим. Ці роботи запланували на наступні пів року. Навіть кошти на це передбачили», – заначив посадовець.

Окрім того, він розповів, що уже з наступного року на сайті повноцінно функціонуватиме онлайн-черга у дошкільні навчальні заклади.

«Так склалося що вона побудована в старому форматі сайту. Це питання звучало на сесії. Найближчим часом його вирішимо, створивши досконалий продукт на загальнонаціональній платформі», – пообіцяв доповідач.

Окрім того, з його слів, на сайт додадуть бази даних держземгеокадастру та БТІ.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus