USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Головний «регіонал» Волині - «ЗА» пам’ятник Бандері

2 Квітня 2013 18:39
Голова Волинської обласної організації «Партія Регіонів» не проти встановлення пам'ятника провіднику ОУН-УПА Степану Бандері у Луцьку, але не поблизу приміщення РАЦСу.

Таку думку висловив під час відеочату на «Волинських новинах» 2 квітня перший заступник голови облдержадміністрації, голова обласного осередку «Партії Регіонів» Олександр Башкаленко.

«Я з великою повагою відношуся до тих людей, які вважають, що Бандера – герой, і так само поважаю, тих, хто не вважає Бандеру героєм. Якщо це допоможе примирити сторони, то я дам гроші на пам’ятник», - зауважив він.

Також головний «регіонал» області зазначив, що він нічого не має проти встановлення пам’ятника, але на вулиці Степана Бандери. Оскільки, на його думку, там є сквер, і монумент чудово би вписався в архітектуру. Натомість, ідею встановити пам’ятник біля приміщення РАЦСу, - вважає помилковою.

«Є родини, які не вважають Бандеру героєм. Молодь із таких родин так само. Як підходити до цього? Такий пам’ятник користі не дасть, якщо це робити насильно», - висловив своє бачення Олександр Башкаленко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
вчіться Показати IP 2 Квітня 2013 19:01
толерантності,з чистою совістю на роботу...а те все другорядне,головне хазяйські питання
Вот Так! Показати IP 2 Квітня 2013 21:09
Значіть будемо голосувати за КОМУНІСТІВ...
подумай до Вот Так! Показати IP 3 Квітня 2013 16:14
про дітей своїх.хоч подивитись поїдь в БССР тут недалеко.там класно.все стабільно.молоко.батони.зарплати..ну ти в курсє..товаріщі розказували..даєш стабільность..тобі вже пх..уй,про дітей подумай якщо є..
Дмитро Показати IP 2 Квітня 2013 23:23
во тільки біля загсу його і нада, що ненайшли другого місця?
Сергій до Дмитро Показати IP 3 Квітня 2013 11:27
Нада!Але ніхто нікого не заставляє підходити до будь-якого пам*ятника й покладати квіти.Якщо комусь недовподоби історична постать С.Бандери,проходьте мимо,переходьте проспект Соборності,далі крокуйте мимо "Гостинця"до кахве "Товаріщ"і випийте склянку(250г)"Зеленой Марки".
Тетяна Показати IP 3 Квітня 2013 12:38
В мене проукраїнські погляди, але я теж проти, щоб пам'ятник стояв біля РАГСу. Це "світське" місце, яке об'єднує мешканців міста з різними політичними поглядами. Чому б його справді не поставити в центрі, десь біля учбового закладу?
проукраїнці до Тетяна Показати IP 3 Квітня 2013 14:16
ви хотіли бачити той памятник десь в кущах,а Україну в шароварах.ТРЕБА БУЛО ПАРТІЇЇ РЕГІОНІВ запропонувати демонтувати "васю тудова" біля електроапаратного заводу,зробити спереду ділянку та й все.гарне місце було б. а так їх тут тримають щоб зглажувати от такими речами настрої людей,мол будьте "толерантними" поважайте нашу савєцку общу родіну,помісь савка під вивіскою псевдоєвропи..будеш дивитись на колєсніченків,бандаренків,єфремів згадай про "проукраїнськість" свою..світська совковість,как би чєго нє вишло..
Петро Показати IP 3 Квітня 2013 17:20
Башкалєнка розсусолює про "правильних" і "не правильних"героїв,і що їм положено по списку партії рєгіонаф...)))
Roza Показати IP 13 Липня 2013 14:46
Степана Бандери є бандитом, а не героя. Польщі триває святкування геноцидом українського Визвольна армія. Вони вбили літніх жінок і дітей. Ніхто в Другої світової війни в серпні не показали такою жорстокістю, як українці. Ви не знаєте, бо ніхто не скаже, але тут, у Польщі це обговорювати, чи можуть українці кажуть, що їхні батьки були гірші, ніж СС, НКВС та Японії разом узятих. Залежить поляків в Україну було suwerrenna - чому б не говорити голосно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus