USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Голєва у міськраді – сама собі фракція

17 Грудня 2010 10:38
Депутати Луцькради 17 грудня відмінили статтю проекту нового регламенту, що визначала мінімальну необхідну кількість депутатів для створення фракції.

Таке рішення було прийнято у зв’язку з тим, що в раді утворилося декілька фракцій, що мають менше ніж чотири особи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що проектом регламенту передбачалося, що фракцію можуть утворити не менше як чотири депутати.

Наприклад, 17 грудня зареєструвалися дві нові фракції - «Європейської партії» під головуванням та в особі Олени Голєвої, а також фракція Партії регіонів у складі чотирьох осіб під керівництвом Івана Смоленга.

Нині у міськраді існує п’ять фракцій. З них найчисельніша у складі 23 осіб від політичної сили «Батьківщина», яку очолює Юрій Корольчук. Нагадаємо, що на початку каденції їх було 24, однак Анатолій Бірюков вийшов з фракції на минулому засіданні сесії.
Святослав Боруцький очолює другу за чисельністю фракцію «Свобода». Вона складається з дев’яти осіб.
Фракція «За Україну!» має четверо осіб під головуванням Павла Данильчука.
Також 15 грудня було заявлено про створення фракцій «Наша Україна» у складі двох осіб та «Сильна Україна», до якої теж увійшло двоє депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ірина Показати IP 17 Грудня 2010 20:44
враховуючи її кількість грошей та впливовість її чоловіка я не здивуюсь якщо за кілька місяців її фракція буде більшою за багато існуючих зараз. І Бірюков не просто так з Батьківщини пішов- його вже точно Голєва купила. І головне в них усіх класна відмазка- вона теж опозиція!
ігор Показати IP 17 Грудня 2010 20:50
власне кількісного визначення фракцій в законі немає. тому не розумію іронії того хто писав цю статю. як на мене абсолютно законно. В нас на Хмельниччіні також є фракція з одного депутата.А в Верховній раді представлено багато партій з єдиним народним обранцем. то це теж має бути смішно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus