USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькій міськраді – нова депутатська фракція

29 Жовтня 2014 09:32
У Луцькій міській раді утворили нову депутатську фракцію під назвою «Сила людей».

Про це стало відомо сьогодні, 29 жовтня, під час засідання 65 чергової сесії Луцької міської ради.

Так, до Луцького міського голови Миколи Романюка надійшло звернення від депутата Луцькради Олександра Плісецького про вихід з депутатської фракції «Батьківщина.

Натомість, народні обранці оголосили про утворення нової депутатської фракції від політичної партії «Сила людей», головою комітету якої обрали Олександра Якименка.

З обранців громади Луцької міської ради до складу нового утворення увійшов Андрій Осіпов. Він і очолив партію.

Представникам дозволили розмістити партійну символіку на власних робочих місцях у Луцькраді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
цікавий Показати IP 29 Жовтня 2014 09:50
Хто з депутатів увійшов в цю (вибачте) фракцію? Прошу поіменно? А осіпов легко створює фракцію і легко прощається з нею, як зі зношеними шкарпетками.
Маруся до цікавий Показати IP 29 Жовтня 2014 09:58
Хех, з депутатів міської ради - тільки він один
Лучанка до цікавий Показати IP 29 Жовтня 2014 10:23
БЮТ - пустоцвітний. Вичерпав надію лучан. Залишилось 5%. Досить дурити, красти земельні ділянки, організовувати "українські прориви" до корита!!!
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2014 10:01
То тепер в міськраді також буде мордобій як в ВР???????????
dsrnjh Показати IP 29 Жовтня 2014 10:35
Лапшу вішають а толку нуль.Бідні лучани.ДОМОВЛЯЛИСЬ без бандитів та олігархів.Про небесну сотню стали забувати.
СЕРГІЙ Показати IP 29 Жовтня 2014 11:42
ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБЄДННАННЯ БАТЬКІВЩИНА ЯКОЇ Є ЛІДЕР ГОЛОВА В УКРАЇНІ ТИМОШЕНКО ЮЛІЯ ВОЛОДМИРІВНА ЗАНЯЛА У ВЕРХОВНУ РАДУ УКРАЇНИ 8 СКЛИКАННЯ ПО УКРАЇНІ 6 МІСЦЕ В ОБЛАСТІ 5 ПО ЛУЦЬКУ 3 ГОЛОВА ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ Є ГРИГОРЕНКО СЕРГІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ ДЕПУТАТ ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ СЕКРЕТАР ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ГОЛОВА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ПУСТОВІТ ГРИГОРІЙ ОЛЕСАНДРОВИЧ ДЕПУТАТ ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ В БАТЬКІВЩИНІ Є У ВЕРХОВНІЙ РАДІ ЯКІ БУДУТЬ 8 СКЛИКАННІ ДЕПУТАТАМИ Є НОВІ ЛЮДИ -НОВА ВЛАДА ГЕРОЇЧНА ЛЬОТЧИЦЯ САВЧЕНКО НАДІЯ ВІКТОРІВНА АЛЬОНА ШКРУМ БАГАТО ЛЮДЕЙ З РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ І ЯКІ ВОЮЮТЬ В ЗОНІ АТО ВОЛОНТЕРИ. А НА МАЙБУТНІХ МІСЦЕВИХ ВИБОРАХ БЕРЕЗЕНЬ 2015 РОКУ ПОТРІБНІ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ РАДІ МІСЬКІЙ ЛУЦЬКІЙ РАДІ РАЙОННИХ РАДАХ СІЛЬСЬКИХ СЕЛИЩНИХ ЗОВСІМ НОВІ ДЕПУТАТИ З ЄВРОМАЙДАНУ З ЗОНИ АТО ВОНОТЕРИ ЛЮДИ З ВИЩОЮ ОСВІТОЮ А НЕ ТІ СТАРІ ЯКІ Є ЗАРАЗ НА ВОЛИНІ ТАК І ВСІХ ІНШИХ ПАРТІЯХ ПОВИННО БУТИ.
Сергію Показати IP 29 Жовтня 2014 13:52
Включення капслок не є свідченням твого інтелекту чи то пак, його повної відсутності. Написане давно всім відоме і виплюнуте, з помилками, жодного розділового знаку. Соромно, що такі люди живуть у 21-му столітті, користуються такими благами, як Інтернет, а такі убогі розумом.
Читач Показати IP 29 Жовтня 2014 13:58
Я різко поміняв думку про Плісецького. І лише тому, що його імя буде асоціюватись з Осіповим. А це очільництво Осіпова не рятує. Він настільки себе дискредитував, що йому вже нічого не допоможе.
Ярослав Показати IP 29 Жовтня 2014 18:39
Пропоную назвати цю портію "СИЛА ГРОШЕЙ"
бізнесмен Показати IP 30 Жовтня 2014 07:53
там немає грошей, вони голі, як церковні миші. Осіпов не вміє заробити грошей, тільки пиздіти вміє. А красти вже немає де.
Андруша до бізнесмен Показати IP 1 Листопада 2014 14:43
Ви не праві! Є ще де Осі вкрасти. Дружина Осі створила такий собі благодійний центр, набирає бали для Осі. Насправді, потихенько крадуть оту гуманітарку, возять по ночам по своїх родичах. ГНАТИ ОТЕ КОДЛО ВІД ВЛАДИ ПОДАЛ !!! Вони за " бабло" продатуть все на світі. Відносно депутата Плісецького - несподіванка. Однак, якщо з Осьою в одній упряжці - то все зрозуміло Всіх їх - НА СМІТНИК!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus