USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Громадські туалети у Луцьку будуть, коли депутатам «припече»?

21 Жовтня 2013 17:25
Депутат міської ради Олег Чернецький запитав у колег, чи збудують врешті у місті діючі громадські вбиральні.

«В місті будуть туалети, чи «ларки», де продаватимуть горшки? Ми можемо попросити власників гастрономів на зупинках облаштувати вбиральні?», - звернувся депутат до членів постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, яку він очолює.

Та власники магазинчиків таку ініціативу навряд чи підтримають, зазначила перший заступник міського голови Лариса Соколовська.
«Враховуючи те, що ви на сесії відмовляєтесь продовжити 2-3 договори оренди, то вони навряд чи погодяться», - пояснила посадовець.

Не знайшовши підтримки у колег, Олег Чернецький резюмував, що, мовляв, коли хтось із депутатів «не встигне», тоді й вирішуватиметься це питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
vilnyj Показати IP 21 Жовтня 2013 19:41
Коли Соколовській і Романюку припече, тоді й будуть громадські вбиральні. А поки що, шановні лучани та гості міста, шукайте найближчу підворітню чи густі кущі.Оце вам Луцьк туристичний і європейський.
Корінний лучанин Показати IP 21 Жовтня 2013 20:28
Шановні обранці ми вам це ЗГАДАЄМО НА ВИБОРАХ! А то РОЗПИНАЛИСЯ перед виборами, що так клопочуться за лучан!
навіяло до Корінний лучанин Показати IP 21 Жовтня 2013 20:44
...обранці - зас...ці...
Лучанин Показати IP 21 Жовтня 2013 22:14
Неправда. Ларьки на зупинках дозволяють на виконкомі, а депутати вже не рішають цих питань...
Луцьк Показати IP 22 Жовтня 2013 09:30
А це в Європу з голими жопами, що й нужду справити нема де в Луцьку.Це ж абсурд-це життєво необхідно.Яка Європа ободранці, і раюи ми .От депутати і олігархи там давно.А нам і так добре.Хто нас має за людей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus