USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Гроші екофонду перепадуть звірятам і малятам

20 Травня 2010 16:44
У Луцькій міськраді затвердили кошторис витрат фонду охорони навколишнього середовища у 2010 році.

Про це йшлося під час засідання міськвиконкому.

Заступник міського голови Борис Сорока розповів, що 28, 5 тисячі гривень витратять для придбання лабораторії для «Луцькводоканалу». У ній тестуватимуть воду із Стиру та малих річок Луцька.

П’ять тисяч витратять для екологічної освіти у дитсадочку № 17. Борис Сорока додав, що у цьому садочку займається дитяча екологічна студія, там утримують близько півсотні видів тварин. На екологічну поліграфічну продукцію витратять 15 тисяч гривень. На заходи із озелення – таку ж суму.

На ймовірну ліквідацію буреломів після негоди планують витратити 30 тисяч гривень. На ремонт вольєрів у Луцькому зоопарку виділять теж 30 тисяч. Також за кошти фонду придбають корм для тварин, які занесені до Червоної книги України і живуть у луцькому зоопарку.

Долучиться фонд охорони навколишнього природного середовища й до реконструкції і розширення полігону для твердих побутових відходів у селі Брище. На це витратять 22 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus