USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Грицюк нагадав учням, що треба боротися. ФОТО

1 Вересня 2010 12:36
На свято першого дзвоника до учнів та вчителів луцької школи №3 цьогоріч прийшов голова обласної ради Анатолій Грицюк.

Посадовець висловив свої побажання усім – першокласникам, випускникам та усім школярам, привітав педагогічний колектив та батьків.

«Сьогодні в нашій державі радісне і до глибини хвилююче свято – свято першого дзвоника. Україна сьогодні покладає великі надії на освіту і науку, розуміючи те, що нам в економічному просторі необхідно конкурувати із високорозвиненими країнами. Тому нашій нації необхідно високоорганізоване, грамотне та інтелектуально розвинуте суспільство. В житті за місце під сонцем треба боротися, тому перемагають сильні, грамотні, загартовані люди. Тому використайте свій шкільний час з користю для себе, і для рідної України», – сказав він.

Згадав Грицюк і про низькі зарплати вчителів, висловивши впевнення, що ці «миттєві складності» будуть переможені.

«На превеликий жаль, держава не в повному обсязі виконує свої зобов’язання щодо оплати праці, матеріального забезпечення, але, повірте, ми будемо робити все для, того, аби здолати ці перешкоди. Шана велика вам, педагоги за те, що вчите наших дітей бути патріотами, громадянами, любити рідну мову, знайомите зі славною історією нашого народу», – сказав Грицюк.

Директор школи Віктор Савчук своєю чергою подякував владі, батькам та спонсорам за допомогу у підготовці навчального закладу до нового навчального року.

«На третьому місяці першокласники вивчають усі три поверхи третьої школи. І поки за перерву їх не оббіжать, то не заспокояться. Це дуже добре, що ви рухаєтеся, це означає, що ви є здоровенькі. Але школа призначена в першу чергу для того, щоб здобувати знання. Тому я вам бажаю цікавого і захоплюючого навчання. Дякую усім, хто допоміг школі в підготовці до 1 вересня. Без вашої допомоги нам було б вкрай скрутно», – сказав директор.

На завершення урочистості голова облради вручив почесні грамоти кращим педагогам школи – Леоніду Догоді, Валентині Вдовиченко та Галині Ольховій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Хі Показати IP 1 Вересня 2010 13:27
Радісне і до глибини хвилююче свято - в кого яка глибина, того настільки і хвилює?
бувший учень Показати IP 1 Вересня 2010 13:32
Правильно сказав, що треба боротись. Правильні слова сказав, не те що інші - аби попіаритись
Я Показати IP 1 Вересня 2010 14:26
Підтримую! Треба боротись! І не треба, як дехто, обіцяти світле майбутнє!
йован Показати IP 1 Вересня 2010 15:08
А в новинах по ТБ ні слова, тільки царя Бориса з Романюком піарять.
Анатолій Котлюк Показати IP 2 Вересня 2010 20:29
Мабуть не заплатили от і не показали Грицюка... Хоча як на мене вся ця процедура першого дзвоника больно кстарєла пора щось нове втілювати і придумувати
А кампот?! до Анатолій Котлюк Показати IP 2 Вересня 2010 20:41
Толік, пойми проблєма не в тому шо втілювати нове треба. Треба подарки дарити на 1 вересня! А цей приперся без подарка! Понімаєш? Це вапше! Я в шокє! як так можна! Де подарки?!
А кампот?! Показати IP 2 Вересня 2010 20:37
Це все добре "привітав", "побажав", а подарки ДЕ?!!! Шиба, Бондар, Романюк і навіть Козюра шось дав, а Ви шановний чому без подарків? Де подарки я вас питаю?!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus