USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Я хочу, щоб Романюк став султаном», - лучанка. ФОТО

6 Листопада 2013 11:05
«Болотяні вирви» долають лучани, які мешкають по проспекту Перемоги у Луцьку.

Про це під час свого емоційного виступу під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради повідомила лучанка Людмила Коновальчук.

Вона стверджує, буцімто місцева владу не робить нічогісінько для того, щоб «витягнути людей із болота».

«Навіщо йти у депутати, якщо нічого не можеш зробити для людей? Я хочу, щоб Романюк зробив як султан – пішов у народ», - галасувала жінка.

На це Луцький міський голова Микола Романюк, до якого і була звернена вся «промова», відповів, що принаймні на сьогодні по проспекту Перемоги зробили дорогу, аби лучани могли вільно та безпечно пересуватися автівками.

«А от на тротуари коштів, на жаль, не вистачило. А латати його абияк ми не будемо», - розвів руками очільник міста.

«Ви зробили дорогу не для людей! Нормальні громадяни ходять тротуаром», - резюмувала активістка.

«А для кого, для коней?», - у свою чергу «знайшовся» Романюк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Вася Показати IP 6 Листопада 2013 11:10
Романюку треба навчитись розмовляти з людьми. Все робиться для панів а для простих лучан він нічого не робить тільки говорити вміє
Заратустра Показати IP 6 Листопада 2013 11:28
У бабусі маразм. Дорога більш важлива за тротуар, на тротуарі кожен відповідає за свою безпеку сам, і максимальна загроза - зломана нога, а на дорозі водії громадського і не тільки транспорту відповідають за життя десятків людей, як в самому транспортному засобі, так і поза ним.
32 до Заратустра Показати IP 6 Листопада 2013 13:48
Правильно!!! 100%
))) до Заратустра Показати IP 6 Листопада 2013 15:46
отсутствие тротуара вчера вечером уже показало себя на ул. Воинов-Интернационалистов. маразм тут явно не у нее, или не только у нее.
Бельбас Показати IP 6 Листопада 2013 11:31
Щоб був порядок на тротуарах і в громадському транспорті необхідно заборонити керівникам міської ради користуватися в робочі дні легковими автомобілями. А також як мінімум щотижня проходити пішки до пяти кілометрів різними вулицями міста.
Александр до Бельбас Показати IP 6 Листопада 2013 11:34
А давайте вы с Васей организуете бойкот проезда транспорта по пр. Перемоги и организуете секцию спортивной ходьбы?
Борис Показати IP 6 Листопада 2013 11:43
Треба і тротуари робити. А то козли своїми машинами розбивають дорогу і ше не вистачає грошей на ремонт. Треба з власників автомобілів брати за це гроші і не нити що немає грошей в бюджеті тоді б менше було б аварій і менше б їздили. а то вже вою ж-пу не можуть підняти і пройтись 2 метри . Якби можна то і в магазини б заїхали і не виходили а сиділи в кріслах
читач Показати IP 6 Листопада 2013 12:49
якби менше крали чиновники із бюджета міста - то були б гроші і на тротуари, а так романюк тими тротуарами не ходить - посадить свою задницю в машину і їздить а говорити з людьми він не вміє бо люди ж для нього це бидло
Лучанин Показати IP 6 Листопада 2013 13:01
Цей Романюк - сам кінь
юра Показати IP 6 Листопада 2013 13:28
обзивати нікого не потрібно. але правда є правда, мерія їздть в авто і навіть не розуміє як це ходити тротуарами і дітям в школу і стареньким в магазини, лікарні і так далі. Ситий голодного ніколи не зрозуміє. А там в Міській раді одне начальство, депутати ще просуваються а простим скрізь дороги закриті. І ще вистачає розуму в Романюка людей звинувачувати . багатий бідного не зрозуміє
Александр Показати IP 6 Листопада 2013 13:50
Романюк на пр.Перемоги - кентавр! А вокруг него сплошь Гераклы. Правда бедные и голодные, из быдла. Потому и нет взаимопонимания((
виборець Показати IP 6 Листопада 2013 14:04
вИ ПОДИВІТЬСЯ На ЯКИХ МАШИНАХ ДЕПУТАТИ ЇЗДЯДЬ.Ну неможливо чесно такі статки заробити.Це людські гроші. І бога не бояться.Але все повернеться бумерангом.Попали в міську раду по партійним спискам.
))) Показати IP 6 Листопада 2013 15:48
на проспекте Воли, на Перемоги тротуары такие, что это просто пи****ц! Рекомендую пройтись как-то вечерком, ощутить всю конячью прелесть.
Іван Козолуп Показати IP 6 Листопада 2013 16:15
Бабуля все добре розказала. Мер - виконавець доручень громадян міста і не більше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus