USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Я не рвався стати головою ОВК, навпаки, отримую співчуття, - Циганюк

29 Січня 2010 09:43
Відбулося перше засідання оновленого складу виборчої комісії Луцького округу за головування депутата міськради Юрія Циганюка.
На засідання прибули всі 14 членів окружної виборчої комісії. Голова Юрій Циганюк запевнив присутніх, що «не рвався стати головою ОВК, не воював і узагалі два дні поспіль приймає співчуття». Він закликав плідно працювати під час виборів нового глави держави.
Члени ОВК ухвалили рішення працювати в суботу із 9 ранку до 15 години. А неділю зробити вихідним днем. Окружна комісія погодилася, що це більше розклад для відвідувачів, мовляв, самим їм доведеться працювати більше.
Також члени ОВК поділили між собою виборчі дільниці. У Луцьку їх, разом із спеціальними, налічується 76.
Додамо, що керівник попереднього складу ОВК Анатолій Шестаков у коментарі «ВН» називає себе екс-головою окружвиборчкому. 28 січня документів із ЦВК на затвердження Юрія Циганюка новим головою окружвиборчкому до Луцька ще не надійшло. Хоча на сайті ЦВК вже розмішені імена оновленого складу ОВК.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дядечко Показати IP 29 Січня 2010 13:23
Співчуваю Юрію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus