USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мерія поки що не знає, що робиться із землею у Луцьку

25 Лютого 2011 09:25
В обласному центрі проводять повну інвентаризацію земель, аби знати, яка земля належить місту і як нею можна розпоряджатися.

Про це 24 лютого під час прес-конференції розповів мер Луцька Микола Романюк.

«Якби ви мене запитали, що робиться із землею у Луцьку, то я не відповів би, де у місті є вільні ділянки», - зізнався мер.

За словами Миколи Романюка, управління земельних ресурсів і управління архітектури та містобудування вже почали займатися питаннями інвентаризації землі.

«Якщо все буде добре, то через півроку ми будемо мати реальну картину того, що робиться у нас із землею у місті Луцьку. Тоді ми будемо чітко знати, де є вільні земельні ділянки, які ми, в першу чергу, зможемо продавати чи надавати на них право оренди з аукціону. Ми хочемо, щоб це все робилося прозоро та відкрито», - зазначив міський голова.

Крім того, міський голова наголосив на тому, що сьогодні є питання по оренді землі.

«Багато організацій не платили тої оренди, яку мали б сплачувати згідно з чинним законодавством. Є структури, які не платять оренду роками», - сказав Романюк.

Серед злісних боржників мер назвав Луцький шовковий комбінат «Волтекс». Підприємство заборгувало близько 8 мільйонів гривень. За словами Романюка, за «38 гектарів землі ніхто не платить ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus