USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Як у Луцьку борються з незаконним продажем алкоголю. ФОТО

23 Жовтня 2013 17:48
Порушення під час продажу алкоголю виявили під час рейдів торговельними закладами міста.

Про це розповіли під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, що відбулося 23 жовтня.

Як розповів начальник управління підприємництва і реклами міської ради Олександр Козлюк, на території міста працівники різних служб здійснили декілька рейдів торговими закладами з метою виявити порушення під час торгівлі алкогольними напоями. Під час рейдів виявили три порушення, про що склали три адмінпротоколи. З його слів, тенденція зараз позитивна, так, у минулому кварталі не склали жодного протоколу про порушення. Однак, у третьому кварталі розпочався новий навчальний рік, приїхали студенти, тож випадків порушень побільшало. Також поліпшилася тенденція щодо стометрової зони поблизу навчальних закладів. Так, зі слів начальника управління, навпроти ЗОШ № 5 у кіоску продають хліб замість пива та сигарет. Він нагадав, що штраф за продаж алкогольних напоїв неповнолітнім становить 6800 гривень, до того ж заклади-порушники позбавляють ліцензії.



Голова комісії Юрій Вега попросив звернути особливу увагу на продаж алкогольних напоїв на зупинках громадського транспорту поза встановленими квотами часу. Він розповів, що останнім часом надходить інформація про те, що такий продаж здійснюють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Читач Показати IP 23 Жовтня 2013 18:41
Вочевидь, що біля 4-ї школи 100 метрів міряли китайською рулеткою.
НАШ КРАЙ до Читач Показати IP 23 Жовтня 2013 22:17
Бо ми такі молодці
1601 Показати IP 24 Жовтня 2013 09:03
Магазин "Хортиця" біля ВПУ №2- де є 100 метрів? Постійно продають алкоголь і сигарети неповнолітнім. Також в середині магазину БАР-теж саме- "засідателями" є тільки неповнолітні учні ВПУ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus