USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як Влад Яма на Університетському балу майстер-клас давав. ФОТО. ВІДЕО

2 Березня 2013 11:37
Справжній фурор серед пошановувачів бального танцю створив цьогорічний Університетський бал, який уже традиційно влаштовують у стінах Східноєвропейського національного університету.
Захід відбувся у Луцьку 1 березня.
На п’ятий за рахунком Університетський бал, який відбувся за підтримки благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» та з ініціативи Студентскої ради та Студенської профспілки СНУ імені Лесі Українки, цьогоріч завітала рекордна кількість людей. За приблизними підрахунками у залі знаходилося пів тисячі осіб.











Відкрив дійство ректор СНУ імені Лесі Українки Ігор Коцан. Привітавши усіх присутніх і побажавши усім гарного свята, він зазначив: «Ми зазвичай зустрічаємося за партами, а сьогодні я надзвичайно хвилююся, тому що я бачу студентів і викладачів, коли так одягнених рідко їх бачиш, в гарному стилі».











На Університетський бал завітали й почесні гості. Так, серед них були відомий професійний танцівник, суддя багатьох танцювальних конкурсів та телевізійних проектів Влад Яма. Він приєднався до вітальних слів Ігоря Коцана і відзначив, що радий бачити у залі «особливо гарних дівчат». «Я бажаю вам гарного вечора і спробую вам у цьому допомогти», - додав він.










А урочисто розпочали бал полонезом дебютантів, якими стали Міс та Містери факультетів СНУ, під керівництвом головного танцмейстера дійства Олександра Кашевського.
Окрім цього, на присутніх чекало ще багато подарунків. Так, під час дійства усі охочі могли спробувати опанувати секрети, зокрема, романтичного вальсу, запального танго та енергійного ча-ча-ча. Протягом усього вечора у залі виступали найкращі артисти Східноєвропейського національного університету та творчих колективів Луцька. На початку дійства порадували своїми виступами струнний квартет «Кантабіле» під керівництвом народного артиста України Товія Рівеця та народний ансамбль спортивно-бального танцю «Троянда».
А уже дещо пізніше на усіх присутніх чекав інший сюрприз – хореографічний майстер-клас від Влада Ями. Так, учасники Університетського балу мали нагоду повчитися танцювати вальс так, як це робить відомий український танцюрист.
Після цього присутні у залі ще довго танцювали і вправлялися у майстерності танцю, виблискуючи чудовими сукнями під яскравим світлом люстр.










Хореографічну майстерність присутніх оцінювали члени журі, ким стали гість вечора Влад Яма, проректор з навчально-виховної роботи СНУ імені Лесі Українки Ірина Констанкевич, завідувач кафедри хореографії СНУ Віктор Дужич-Ніколайчук, голова студентського самоврядування Волинської області Анастасія Шевчик та заступник голови Студентської профспілки СНУ Вадим Курилюк.







За словами заступника директора благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» та проректора з навчально-виховної роботи СНУ Ірини Констанкевич, ідея запросити Влада Яму на п’ятий Університетский бал прийшла у голови студентів. «До нас прийшли студенти із профспілкової організації. Сказали, що є така можливість і нагоди і чи є бажання, щоб на наш бал приїхав Влад Яма. Ми разом визначили організаційні питання. Я вкотре дякую студентам, які доводять, що вони попереду, що мислять дуже прогресивно», - додала вона.
За словами Ірини Констанкевич, на організацію балу університет не витратив жодної копійки. Так, із цим допоміг благодійний фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк», студенти і викладачі СНУ.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Лучанка Показати IP 2 Березня 2013 13:50
Багато сумних облич...
345 Показати IP 2 Березня 2013 14:09
Прикольний захід. Фотки передають атмосферу свята. Загалом усі щасливі і натхненні. Тільки псують пейзаж окремі панянки з кислими чи настороженими обличчями. А якийсь ду*ік під час майстер-класу Ями "руки в брюки"...неподобство
люда Показати IP 2 Березня 2013 14:39
Нормальна діскатєка, є з чого посміятися.
Студет Показати IP 2 Березня 2013 14:42
А танцівниця на четвертому фото з поглядом пантери в нічній сорочці?
РП Показати IP 2 Березня 2013 15:28
А ректор чомусь теж сумненький,,,Щоб це означало,,,?
Лі Показати IP 2 Березня 2013 15:51
Люди, не заздріть! =) Чудовий захід! Не варто судити того, про що й уявлення не маєте.
Modern до Лі Показати IP 3 Березня 2013 10:54
Ну да, для полішуків -це чудовий захід і куди нам полішуків судити?:))) Ви що? Ми? Нє нє, тільки ти!!!
Вася Показати IP 2 Березня 2013 15:57
Був і Я на цьому БАЛІ! Танцював, шампанське пив на дівчаток заглядався правда жодну не вцепив. Атмосфера була КЛАСНА!
Гість Показати IP 2 Березня 2013 16:54
=)) Вечір чудовий, дуже приємно побачити гарних людей в гарних нарядах ) ... Вечір дуже позитивний і ВИСНАЖЛИВИЙ ) в плані того, якщо ти не байдужий до танців)
Гість Показати IP 2 Березня 2013 16:54
=)) Вечір чудовий, дуже приємно побачити гарних людей в гарних нарядах ) ... Вечір дуже позитивний і ВИСНАЖЛИВИЙ ) в плані того, якщо ти не байдужий до танців)
Міша Показати IP 2 Березня 2013 20:59
а де Рома?
ірина Показати IP 3 Березня 2013 13:14
Гарно, але мало місця. Гарно, але все ж краще в Чікаго, там вальс гармонійно поєднався з українським гопаком. Упевнена, що у нас не всі панянки та паночки вміють танцювати гопак... Сумно, що своє забувають!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus