USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Інспектори водитимуть в кіно малолітніх хуліганів

14 Травня 2010 15:45
На обліку Луцької кримінально-виконавчої інспекції 40 неповнолітніх – більшість потребують психологічної допомоги.

Про це на засіданні «круглого столу» розповіла начальник Луцького міського відділу кримінально-виконавчої інспекції Мирослава Хлистік.

На обліку в інспекції перебувають люди, засуджені до громадських, виправних робіт, особи, які засуджені з випробувальним строком або яким заборонено займати певні посади.

«Сьогодні у нас на обліку більше семисот осіб. Половина з них – молодь. Практика показує, що ці люди не хочуть розповідати про свої психологічні проблеми в стінах закладу, де контролюється виконання їхнього судового вироку», - розповідає Хлистік.

За її словами, необхідно налагодити співпрацю між державними установами та громадськими організаціями, які допомагають сім’ям у складних життєвих обставинах. Тоді би ці люди могли поспілкуватися з психологами на «нейтральній території».

«У нас на обліку є сироти, також діти, в яких немає одного з батьків. Є й підлітки, які не мають чим зайнятися у вільний час і поступають до нас не вперше. Можна було би організовувати бесіди з цими людьми компетентних психологів, організовувати показ кінофільмів для неповнолітніх», - запропонувала начальник міськвідділу КВІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ястребок Показати IP 14 Травня 2010 16:07
"ВН", ви часом не помилились із заголовком ("Міліціонери водитимуть в кіно малолітніх хуліганів")? Хіба ж кримінально-виконавча інспекція є міліцейською структурою? Наскільки я знаю, в "мєнтурі" неповнолітніми займається кримінальна міліція у справах дітей...
Юрій Ричук Показати IP 14 Травня 2010 16:22
Точно, помилилися... Мерсі :-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus