USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Юрій Поліщук змінив гітару на лопату. ФОТО

19 Листопада 2009 12:56
Сьогодні новопризначений начальник управління культури Луцької міськради Юрій Поліщук змінив звичну для нього гітару на лопату, аби висадити дерева в «Парку імені 900-річчя Луцька». Подія відбувалася в рамках акції «Озеленення – це справа кожного». Про це повідомляє репортер «Волинських новин».
 

Будучи лише третій день на новій посаді, фронтмен гурту «Чорні черешні» Юрій Поліщук представляв на заході департамент культури та відповідав, зокрема, за сектор висадки саджанців. Музикант приїхав разом зі своїм сином, який допомагав йому висаджувати дерева.
 

Юрій Поліщук поділився своїми враженнями від нової посади і зазначив, що йому «цікаво вивчати справи департаменту». Зокрема вокаліста «Чорних черешень» зацікавило питання туризму, збереження архітектурних пам’яток. «Пріоритетним завданням для мене, як музиканта, є покращення роботи музичних та художніх шкіл, проведення фестивалів. Кадрових змін наразі не планую, проте надалі побачу», ― коментує Поліщук.
 

Загалом, в парку за словами начальника відділу екології Луцької міськради Бориса Сороки, висадили більше 500 кленів, ясенів та берізок. Озеленювали «Парк імені 900-річчя Луцька» працівники державних та приватних установ і організацій, а також служителі церкви Святого Дмитра Солунського.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Николай Показати IP 19 Листопада 2009 13:40
Я чё то не понял, там что, в парке были только три человека? Полишук, его сын и фотограф?
seal Показати IP 19 Листопада 2009 16:36
Ну так, видно, з більших керівників ніхто не був присутній, то й знімати не було кого.
seal Показати IP 19 Листопада 2009 22:15
А в місцевих теленовинах показували, що там основним озеленювачем був Богдан Павлович.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus