USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Із Сапалаївки вивезли дев’ять вантажівок сміття

14 Квітня 2010 16:49
Опісля прибирання природоохоронної смуги річки Сапалаївки в Луцьку на сміттєзвалище вивезли 5 вантажівок старих колод, які витягли із русла річки та 4 машини твердих побутових відходів.

Заступник Луцького міського голови Борис Сорока розповів, що вчора працівники КП «Луцькводоканал» займалися поглибленням і розчищенням русла. Особливо допомогли у цій справі бійці МНС, які спеціальною машиною із лебідкою витягали дерева. Працівники «Спецкомунтранс» бензопилами розрізали витягнуті із води дерева на частини.

«Цю роботу не можна було провести взимку, бо навкруги лежав сніг. І це унеможливлювало доступ транспорту. На очисних роботах працювали 150 студентів та викладачів ВНУ. Також спудеї викорчовували коріння отруйного борщовика, щоб убезпечити відпочиваючих у зеленій зоні. Там був страх і жах. Було й незадоволення, мовляв, не ми смітили, то чому маємо прибирати. У людей, що там смітять – низька екологічна культура», - сказав Сорока.

Зауважимо, що роботи велися через те, що до луцького міського голови Богдана Шиби звернулися працівники Луцької дитячої залізниці із проханням допомогти із прибиранням території .

Дитяча залізниця була збудована у 1952-1954 роках. Наразі у ній діють залізничні гуртки, де займаються 600 дітей. Проте матеріально-технічна база залізниці знаходиться у поганому стані.

«Давно не було капіталовкладень. Тому ми звернулися до Рівненського відділення Львівської залізниці, аби залізничники відремонтували приміщення, підрихтували шпали та рейки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петрович Показати IP 14 Квітня 2010 20:32
Ого, цитата: Наразі у ній діють залізничні гуртки, де займаються 600 дітей. Це, де ж вони стількі діточок можуть розмістити? Да там за рік можливо 10 дітей набереться. Навіщо таку дурню писати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus