USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Із миру по пігулці – ветеранам на здоров’я

2 Квітня 2010 16:46
На Великдень у Луцьку стартує благодійний Всеукраїнський місячник Червоного Хреста, приурочений 65-ій річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Акція на матеріальну підтримку ветеранів триватиме під гаслом «Подвиг вашого життя!», - інформує Волинська обласна організація Товариства Червоного Хреста України.

Під час місячника обласна, районні і міські організації Червоного Хреста проводитимуть збір коштів, одягу, взуття, продуктів харчування, засобів гігієни і медикаментів. Пожертви передадуть сивочолим ветеранам.

А напередодні Дня Перемоги у найбільших містах України відбудеться благодійна акція – «Відвідай своїх однополчан».

У рамках дійства пенсіонери, ветерани війни та інші незахищені категорії населення отримають можливість поспілкуватися з рідними, близькими, друзями-фронтовиками, які мешкають в інших містах України чи за кордоном.

Усі витрати, пов’язані з поїздками, оплатить Товариство Червоного Хреста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus