USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кафе в Луцьку обдурило мерію?

18 Серпня 2011 11:51
Дартс-кафе «Таксі», що в районі ДПЗ, вже протягом кількох засідань виконкому не може отримати дозвіл на роботу вночі, а все через відсутність відповідної охорони.

Зокрема, 9 серпня на засіданні виконкому проти надання дозволу працювати вночі був член виконкому та начальник Луцького міськвідділу МВС Роман Крохмаль. Мовляв, міліція поставила чіткі вимови до закладів, які хочуть працювати в нічний час: мати фізичну охорону, освітлення території та камери відеоспостереження.

Однак кафе їх не дотрималося.

На засіданні виконкому 18 серпня начальник управління реклами і розвитку підприємництва Олександр Козлюк вказав, що камери кафе вже має. Нині воно працює до дванадцятої ночі, а хоче до 4 ранку.

Натомість Роман Крохмаль зазначив, що дільничний інспектор міліції відвідував кафе і ні камери, ні фізичної охорони не побачив. Тому у дозволі на нічну роботу кафе знову відмовили.

«Коли ви вже почнете думати і за людей?», - спитав у Козлюка член виконкому. заступник міського голови Юрій Вербич.

Натомість Василь Байцим зауважив, що в кафе проходять міжнародні чемпіонати з дартсу, а «й копійку заробити кафе треба дати можливість».

«В четвертій ранку проходять чемпіонати?» - перепитав міський голова Микола Романюк. І запропонував відмовити в дозволі на роботу, що виконком і зробив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Спасибо жителям Донбаса Показати IP 18 Серпня 2011 13:55
Байцим, певно, мав на увазі міжрайоні змагання?! І, взагалі, таке враження, що він за копійку вдавиться!!! От Романюк, проти перейменування вулиці Лазо на вулицю Юлії Тимошенко, бо мовляв у місцевих жителів не поцікавилися.... То хай він запитає у мешканців того будинку, у якому знаходиться той ТАКСІ, чи будуть вони проти, якщо той дартс-генделик взагалі закриють....
BaRNi Показати IP 18 Серпня 2011 16:58
будуть тільки за!!!
ДПЗ Показати IP 18 Серпня 2011 23:57
І тоді всі ваші молодики із району почуть гуляти , пити, і виробляти всяке різне пізно ввечрі біля ваших вікон і під'їздів!! Звичайно, ми тільки ЗА!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus