USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Керівництво музичної школи у Луцьку встановило свої «податки»?

23 Лютого 2011 11:54
У Луцькій музичній школі №1 керівництво закладу пропорційно до зарплати працівників стягує з них побори «на побутові потреби».

Таку інформацію 23 лютого у депутатському запиті оприлюднив депутат міськради Роман Романюк.

Він зазначив, що до нього надійшла інформацію про сплату такого побору.

«Суть проблеми полягає в тому, що керівництво школи вимагає від працівників сплату на так звані «побутові потреби». Спочатку вона була фіксована, а зараз у відсотковому відношенні відповідно до розміру заробітної плати», - зазначив депутат.

Народний обранець попросив перевірити достовірність такої інформації і розібратися в суті проблеми, а також притягнути винних до відповідальності, якщо такі факти мають місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
музикант Показати IP 23 Лютого 2011 14:05
всіх можна зрозуміти. Школа не має грошей на ремонти, викладачі хочуть працювати в гарному приміщенні. але це , звичайно, не правильно!
конвалія Показати IP 24 Лютого 2011 21:25
все це брехня керівництво закладу на свому місті, ніяких поборів в школі не існує.Школа працює на високому професійному рівні, активно готується до проведення звітного концерту.
... до конвалія Показати IP 27 Лютого 2011 23:50
Звичайно школа активно готується до звітного концерту!Активно збираються гроші з викладачів.от вам і вся підготовка.і керівництво не на свому місці.побори у школі є,і це все правда!
Слава Україні! Показати IP 26 Лютого 2011 00:12
Прояви корупції у школі існують! Грошові "побори" як з працівників, так і з батьків - то звичайна справа. І треба приймати міри!!!
анонім Показати IP 26 Лютого 2011 22:40
звичайно школа,а саме викладачі працюють на високому рівні,от тільки керівництво школи яке знаходиться не на свому місті намагається втілити свої ідеї за рахунок викладацьких та батьківських коштів.Побори в школі Є!!!!!! і це не брехня!!!!!
анонім Показати IP 27 Лютого 2011 23:46
В школі робиться безлад!Здирають гроші з викладачів!І ніхто не питається,хочемо ми здавати чи ні!!!Побори у школі є!!!надіємось усі,що влада з цим розбереться!
ЧИТАЧ Показати IP 15 Червня 2012 17:43
Дуже дивно! І як себе почувають викладачі? Бо в садочках і звичайних школах всі ремонти, оновлення меблів, заміну вікон, заміну дверей, і т.д і т.п. фінансують батьки. А крім того 1 вересня, день вчителя, 8 березня, Новий рік, день народження вихователів(ВЧИТЕЛЯ) і т.д.презентують конвертики з грошима, і це нормальне явище. З батьків навіть ніхто не заперечує. Тільки давай , давай, давай. ВЛАДА розбереться, ви що забули де живете? Я поважаю дуже професію вчителя, але на сьогоднішній день дуже розчарована окремими вчителями та виховатилями. Гроші затьмарили та полонили все. Мій чоловік навіть склав віршик " Приходиш в садочок готуй кошильочок" Мама 2х діток.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus