USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Хто хоче звільнити Гаврилишина? Поіменно

11 Лютого 2010 11:37
За звільнення голови наглядової ради Західінкомбанку і депутата Луцької міської ради Василя Гаврилишина з під варти голосували депутати більшості усіх фракцій.
Про це свідчать поіменні результати голосування за це клопотання, які отримали «ВН».
Нагадаємо, що на учорашньому засіданні Луцької міської ради депутати прийняли клопотання до Верховного Суду України про заміну запобіжного заходу для голови наглядової ради Західінкомбанку і депутата міськради Василя Гаврилишина. Депутат Вадим Вітинський пояснив, що наразі Гаврилишин уже понад 200 діб перебуває під вартою із підірваним здоров’ям. Тому потрібно прийняти клопотання про зміну запобіжного заходу із тримання під вартою на підписку про невиїзд. «Він не є небезпечним для суспільства, щоб стільки часу тримати його під вартою», - сказав депутат.
Згідно з офіційними даними, з 37 зареєстрованих депутатів підтримали клопотання 26 депутатів, проти проголосувало – двоє, утримався один і вісім – не голосувало.
\"За\" проголосували 15 бютівців (Анатолій Бірюков, Алла Бондарчук, Богдан Дутчак, Вадим Вітинський, Василь Гриб, Ігор Давидов, Святослав Зелінський, Олександр Івлев, Юрій Корольчук, Володимир Никитюк, Тихон Павлюк, Олександр Пилипович, Анатолій Прачук, Василь Тимощук, Юрій Циганюк, Степан Цимбалюк), четверо «нашоукраїнців» (Любов Ганейчук, Юрій Довгун, Антон Цісарук та Віктор Юрченко),  три «регіонали» (Світлана Бахолдіна, Володимир Наливайко і Тетяна Семенюк),  «єдиноцентристи» Анатолій Бубенщиков та Олександр Козлюк, а також голова ради Богдан Шиба.
Проти проголосували нашоукраїнці Андрій Козюра та Олександр Мишковець.
Утримався нашоукраїнець Сергій Любарський.
Не голосували «бютівці» Сергій Григоренко та Андрій Дубовик, «нашоукраїнка» Лариса Духневич, «єдиноцентрист» Олег Іванюк, «пеерпісти» Олександр Мартинюк та Дмитро Москвич, соціаліст Микола Нікітюк та безпартійний Микола Сур’як.
Як запевнили після закінчення сесії депутати від «БЮТу», їх фракція не приймала рішення винести на голосування та підтримати клопотання про зміну запобіжного заходу для Василя Гаврилишина. Це була особиста ініціатива депутата Вітинського. Тому й голосували кожен на власний розсуд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
VSC Показати IP 11 Лютого 2010 12:40
Вот, полюбуйтесь. И БЮТ и НУНС и мер, все ЗА. Народным избранникам следовало бы спросить у вкладчиков этого банка. И тогда, руководствуюсь мнением народа, проголосовать этот вопрос. Vox populi vox Dei.
рахівник Показати IP 11 Лютого 2010 12:46
нарахував тільки 35 депутатів. де ще 2?
Вкладник ЗІБ Показати IP 11 Лютого 2010 13:54
Шахраї покривають шахраїв. Може депутати мені повернуть вклад, який мене вкрав Гаврилишин?
GFD Показати IP 11 Лютого 2010 14:24
Головне, що Партія Регіонів з народом
Вкладник ЗІБ Показати IP 11 Лютого 2010 14:25
Турецький мільярдер Мехмет КАРАМЕХМЕТ одержав 11 років і 8 місяців в`язниці за розтрату коштів банку Pamukbank, який йому належав до 2002 року. Про це повідомляє Лента.ру з посиланням на AFP. Може в Турків повчимося? Чи ми, "тіпа" Європа?
Гаврило Показати IP 11 Лютого 2010 16:19
Так ніхто ж не каже не судити Гаврилишина. Просто депутати попросили суд визначитися якнайшвидше: злочинець Гаврилишин чи ні?
лучанин Показати IP 11 Лютого 2010 20:13
Позицію в раді мають лише два депутати: Козюра і Мишковець! Лише вони голосували "ПРОТИ" Банківських Шахраїв, які на людських грошах мільони заробили на нари!!! Всі інші депутати ТРЯПКИ!!! на кшталт: "заступимся за Бютівця-шахрая, бо баланда не до смаку"!!!
Москвич Показати IP 11 Лютого 2010 20:21
Шиба - "ЗА"! Депозит міськради спочатку забери в Західінкомбанку, а потім голосуй! Треба і його до Гаврилишина в "номер-люкс", щоб веселіше двом шахраям жилось...Оце МЕР-гроші лучан віддав, і шахраю спасальний круг кинув! Не переживайте Б.П. він і без Вас потоне!
Вікінг Показати IP 11 Лютого 2010 23:00
Підтримали, бо, мабуть, їм борги винен. А на волі вже з ним розберуться, щоб віддав кровно зароблені.
Буратіно Показати IP 12 Лютого 2010 09:54
Козюра чому не підтримав Гаврилишина, бо добре знає все про банківське шахрайство, адже він із сімї відомих приватбанківських банкірів-шахраїв. Його батько права рука Волинського Бєні Коломойського - Миколи Романюка, а син Романюка разом з Андрійком Козюрою дерибанить кафе Буратіно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus