USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Порошенко хоче звільнити Авакова і поставити замість нього екс-очільника волинської міліції, – Лещенко

23 Лютого 2019 16:07
Щоб глава МВС Арсен Аваков не заважав йому реалізовувати плани організації сітки зі скупки голосів, президент Петро Порошенко має намір його звільнити і поставити виконуючим обов’язки Олександра Терещука.

Про це на в своєму Telegram-каналі «Лещенко тут» написав нардеп від БПП Сергій Лещенко, пише Страна.

Нардеп прокоментував вчорашню заяву Арсена Авакова про провокації, які готують проти нього через боротьбу зі скупкою голосів.

«Сам факт, що у міністра внутрішніх справ України є рахунки в Італії, і туди переводять якісь гроші – це вже дивно. Але у нас в країні багато дивного ... Чинному президенту Порошенку буде непросто розгорнути сітку зі скупки голосів, маючи нелояльного міністра внутрішніх справ. Аваков же ж не приховує, що готовий допомагати Тимошенко розкривати сітку Порошенка. Тому звільнення Авакова є необхідною умовою для Порошенка », – написав Лещенко.

За даними нардепа, заміною Авакова стане Олександр Терещук, провести кандидатуру якого через парламент навряд чи вдасться, однак виконуючим обов’язки він стати зможе. Терещук є губернатором Київської області, а за часів Януковича був головою Волинської обласної міліції, направляв Беркут на Майдан, був люстрований – але від покарання його врятував якраз Порошенко, видав спеціальний указ.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:«Я НЕ ПРОТИ ПОРОШЕНКА, АЛЕ ПРОТИ ФАЛЬСИФІКАЦІЙ НА ВИБОРАХ», – АРСЕН АВАКОВ

Нагадаємо, гучний скандал навколо підкупу виборців розгорівся днями, після публікації розслідування про створення штабом Порошенка глобальної мережі з підкупу виборців. СБУ оголосила, що розкрила таку «піраміду». Правда, прив’язала до цієї справи не Порошенка, а Тимошенко і «Батьківщину».

Після цього поліція почала в регіонах затримувати людей, які скуповували голоси за Порошенка. На виручку затриманим тут же прийшла СБУ і прокуратура, які підтримують Порошенка. Тобто між двома силовими структурами почалося відкрите протистояння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Я Показати IP 23 Лютого 2019 22:07
А на Волині досі міліція?
Депутат Показати IP 24 Лютого 2019 00:02
Аваков агент кремля Його потрібно в суд подати за його брехню
Навуходоносор до Деп до Депутат Показати IP 24 Лютого 2019 16:01
А еще он японский шпион, предводитель итальянской коморры, афганского талибана и представитель колумбийской кокаиновой мафии...Все в одном флаконе.Если Вы заявляете подобное - должны как минимум располагать доказательствами. У Вас есть доступ к агентурным делам ФСБ? Сомневаюсь, однако...При всех претензиях к работе его ведомства обвинять министра в подобном без каких - либо доказательств - чудовищный цинизм.
денис Показати IP 24 Лютого 2019 20:46
Порошенко преступник и негодяй !!Народ его не поддерживает и готов выступит против его произвола и тирании !!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus