USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хулігани шкодять директору Луцького зоопарку

7 Травня 2011 11:19
Директор Луцького зоопарку Володимир Гончаров не тільки озеленює свою територію, а й наполегливо висаджує берізки на алеї, яка веде в Центральний парк імені Лесі Українки.

Про це пише Волинь-нова .

Не менш уперто намагаються перешкодити цій благородній справі представники молодого покоління. Нещодавно вранці довелося в черговий раз рятувати зламану уже височеньку берізку.

Згодом більш тямуща людина суттєво «полікувала» деревце і воно весело зазеленіло. Та не був би то настійливий сучасний український варвар: берізку таки зламав у іншому місці стовбура, на цей раз – остаточно.

Пан Гончаров міг би чимало розповісти, скільки разів довелося підсаджувати берізки на алеї, щоб вони прижилися.

Наторість, чиновники, які влаштовують показову весняну толоку з висадження прутиків дерев у наших занапащених парках, цьогоріч – біля сміттєзвалища в Брищі, та «обмивши» процес у «Зеленому гаї», вважають, що на Волині і кілок, встромлений у землю, дасть плоди. Ось тільки не видно тих суцільних зелених гаїв – лише одні пеньки, що, за спостереженнями автора цієї замітки Олександра Нагорного, сприяють «відпочинку на природі» з відповідною атрибутикою – пляшками і сміттям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
про... Показати IP 7 Травня 2011 15:05
Директор Луцького зоопарку Володимир Гончаров не тільки озеленює свою територію....Не свою, а територію зоопарка...Точніше,-зоокуточка,бо парком це назвати важко.(подивіться який зооПАРК у Рівному)
Роман до про... Показати IP 8 Травня 2011 14:55
це точно.
зоолог-біолог Показати IP 10 Травня 2011 08:24
Якщо ще з рік там покерує Гончаров, то лама зїсть вєтнамських свинок, а лев з ведмедями посмакує самим директором так званого зоопарку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus