USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Кількадітні» мами відпочиватимуть на 10 днів довше

12 Січня 2010 15:09
Віднині жінці, яка працює і має двох або більше дітей віком до 15 років, надається щорічно додаткова оплачувана відпустка тривалістю 10 календарних днів.
З 1 січня 2010 року набрали чинності зміни до деяких законодавчих актів України щодо створення більш сприятливих умов для виховання дітей, а саме: Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань соціального захисту багатодітних сімей» внесені зміни до статті 182-1 Кодексу законів про працю України та статті 19 Закону України «Про відпустки» щодо збільшення тривалості додаткової відпустки працівникам, які мають дітей.
Віднині  жінці, яка працює і має двох або більше дітей віком до 15 років, або дитину-інваліда, або яка усиновила дитину, одинокій матері, батьку, який виховує дитину без матері (у тому числі й у разі тривалого перебування матері в лікувальному закладі), а також особі, яка взяла дитину під опіку, надається щорічно додаткова оплачувана відпустка тривалістю 10 календарних днів без урахування святкових і неробочих днів.
Якщо існує декілька підстав для надання цієї відпустки, її загальна тривалість не може перевищувати 17 календарних днів, – інформує сайт Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus