USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Клімчук пояснив, що таке Європа та «Азіопа»

25 Листопада 2013 14:14
На думку голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука, українці чинять, як персонажі Ільфа та Петрова.
Про це він розповів під час обласної наради у режимі відеоселектору, що відбулася 25 листопада.

«Ми продовжуємо наші домашні роботи, які в результаті направлені в першу чергу на євроінтеграцію України. Все, що ми робимо, починаючи від теплих туалетів у школах та закінчуючи плановими щепленнями – це Європа, а якщо навпаки – Азіопа. Якщо хтось думає, що Європа – це золотий дощ з євро та фунтів стерлінгів, то це не так. Підписання Угоди про асоціацію створює нам ліпші умови для важкої домашньої роботи», - повідомив Борис Клімчук.

З його слів, всі центрально-східні постсоціалістичні європейські країни в період підписання їхніх документів про Асоціацію до підписання отримували чіткі бюджетні гарантії від ЄС на перехідний період до вступу. Він тривав різний термін, а в декого ще триває, наприклад, в Туреччини. ЯК розповів Борис Клімчук, менші країни легше пройшли цей процес, більші - важче. Поляки ухвалили важливі рішення щодо євроінтеграції в 1999 році. Реформи були важкі, але вони, мовляв, мали величезну бюджетну підтримку в євро.

«На жаль, нашим дипломатам та Уряду не вдалося в переговорному процесі вийти на чіткі параметри підтримки. Замість того, щоб підставити Президенту плече, ми сьогодні по Ільфу І Петрову діємо – збиралися старики і «розсуждали» – Чемберлен це голова, ні Черчіль – це голова. Чи не підозрюють політики, що наш простий шлях до зони вільної торгівлі означає великі проблеми для українського народу? Я не кажу про Митний союз, про це мова не йде. Ми говоримо про перші кроки нашого входження до ЄС», - зазначив Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
анонімус Показати IP 25 Листопада 2013 14:39
губернатор - пр, заступник - пр. і це ті ж люди, які влаштовували антифашистський мітинг. що від них ще чекати?
За Европу Показати IP 25 Листопада 2013 14:59
Кому ще після цього хочеться слухати брехунів та провокаторів!!
Dimon Показати IP 25 Листопада 2013 15:31
Реформи були важкі, але вони, мовляв, мали величезну бюджетну підтримку в євро. Так, дати вам і вашому пахану, величезну фінансову підримку, це те саме як козла заставти капусту охороняти. Гроші будуть пропущені чере фірми синка і ахметова
зік Показати IP 25 Листопада 2013 17:50
Брехун.Він вже 20 років при владі і нічого для людей не зробив щоб життя іх чуть-чуть приблизити до европейського.А тепер з Паханом ім ще треба рік грабувати нас і трошки Европу.
Брат Клімчука Показати IP 25 Листопада 2013 18:04
АЗІОПА це справжнє ім'я Бориса Клімчука. Те що волинська АЗІОПА врешті-решт назвав своє ім'я радує. Побажаймо АЗІОПІ якнайшвидше вибратися із крісла губернатора Волині.
Гордая Показати IP 25 Листопада 2013 21:22
Політичні лжеБоги запудрили мізки народу так, що нормальні адекватні думки вже не сприймаються, критикуються, засуджуються. Це жах. Ми маємо заради амбіцій українських гетьманів вповзти жебраками в ЄС, і ще й підставити свій горб для багатих панів. Бо так вигідно політичній опозиції. Схаменіться, дайте Україні шанс стати на ноги, і гордо ввійти в Європейську спільноту. Не все що пропонує влада погане, якщо тільки подумати добре і проаналізувати без зайвих політичних емоцій
Dimon до Гордая Показати IP 26 Листопада 2013 09:42
Ми вже 23 роки стаємо на ноги без жодного прогресу у економіці, тоому що новій владі завжди потрібно біля халявного корита нажертись, поки від нього за ноги не відірвуть.
коля Показати IP 25 Листопада 2013 22:59
дійсно, щоб бути в єс потрібно спочатку досягти цього рівня самостійно, а тоді вже увійти в єс і бути на рівні з іншими країнами, а не увійти в єс і на цьому етапі, бо тоді зявляться тількі нові зобовязання, які потрібно бути виконувати, а чи зможе Україна це виконувати скоріше всього що ні, тому краще зачекати!!
Ха-ха Показати IP 26 Листопада 2013 00:29
В нас комунальники не можуть з першим снігом впоратися. А Ви в Європу претеся. не смішіть мої копита, не позорте Україну. Лопату Вам в руки, а не Європу
Dimon до Ха-ха Показати IP 26 Листопада 2013 09:45
І на уе все дивиться зі сльозами на очах чиновники, проїзджаучи мимо комунальників на мерседесах S класу і Лексусах. Поки європа не дасть наганяя в законах стандартах, то з цими прихвостнями пахановськими ми з місця ніколи не зрушим
Dimon до Ха-ха Показати IP 26 Листопада 2013 09:54
Це в Європі тільки по розчишеним дорогам нормально міністри на засідання уряду на велосипедах їздять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus