USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клуб «Чері» міліція «візьме в кільце»

10 Грудня 2009 17:50
Нічний клуб «Чері», що на проспекті Волі в Луцьку, уклав договір із міліцією про підтримання правопорядку. Тепер клуб і надалі може працювати до ранку.  
 
У коментарі «Волинським новинам» директор департаменту підприємництва Луцькради Олександр Козлюк зазначив, що згідно із украденим договором і попереднім рішенням виконкому працівники міліції мають стерижи за порядком не лише в закладі, а й на прилеглій до «Чері» території.
 
«Скарг від жителів навколишніх будинків немає», - сказав Олександр Козлюк. Раніше йшлося про те, що мешканці сусідніх осель біля «Чері» були вкрай незадоволені роботою нічного клубу, зокрема, шумом і запахами з клубу.
 
Нагадаємо, що 12 листопада луцький міський виконком пішов назустріч власнику нічного клубу «Чері» і дозволив працювати до 4 години ранку. Дозвіл діє до Нового року. Проте суб’єкт господарювання мав укласти договір із міліцією для підтримання правопорядку.
 
Олександр Козлюк сказав, що укладення договору може стати підставою для того, щоб клуб «Чері» працював до ранку і після 31 грудня 2009-го. Зауважимо, що у жовтні лучани, мешканці навколишніх будинків просили мерію обмежити роботу закладу 22 годиною вечора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 10 Грудня 2009 19:15
подвійна оплата для мєнтів...бізнеса платять податки і ше їх заставляють брати додаткові послуги від державних структур...
OrestN Показати IP 13 Грудня 2009 20:22
а що керівництво "Чері" не може впливати на своїх відвідувачів щоб вони себе чемно вели і не заважали жильцям? аби хотіли. просто самі власники "Чері" себе нахабно ведуть по відношенню до жильців. з цього міліції і треба починати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus