USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські міліціонери організували турнір у пам’ять загиблих в АТО колег

9 Квітня 2015 21:55
Чемпіонат з міні-футболу, присвячений загиблим в АТО колегам, відбувся в УМВС Волині. На спортивному майданчику за звання чемпіона боролися сім команд структурних підрозділів обласного управління міліції і міськрайвідділів області.

Про це повідомиили у прес-службі волинської міліції.

Турнір проводиться з ініціативи керівництва управління міліції, обласної профспілкової організації атестованих працівників міліції при підтримці відділу професійної підготовки управління кадрового забезпечення.

«Турнір присвячений пам’яті загиблих працівників органів внутрішніх справ, які несли службу в зоні проведення АТО», – повідомив голова Волинської обласної ПАП органів внутрішніх справ Володимир Буравський

Перебував на посаді міліціонера взводу № 1 патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України у Волинській області, в органах внутрішніх справ з 4 липня 2014 року. З 13 серпня 2014 року в складі підрозділу перебував у відрядженні на території Донецької області в зоні АТО.

На спортивній арені всі команди показали високий клас гри та продемонстрували рівень своєї майстерності. У напруженому протистоянні у фінал потрапили футбольні команди Ковельського МВ УМВС та управління по боротьбі з організованою злочинністю.

У запеклій боротьбі третє місце посіла команда Рожищенського РВ, на другій сходинці фінішували працівники Ковельського МВ, а перемогу святкувала збірна УБОЗу. Призерам змагань вручили кубки, почесні грамоти та подарунки, надані Волинською обласною профспілковою організацією атестованих працівників міліції.

ІМЕНА ЗАГИБЛИХ В АТО ВОЛИНСЬКИХ МІЛІЦІОНЕРІВ

ЛЯШУК Максим, 25 років, с. Острожець Млинівського району Рівненської області.

Рота патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України в Волинській області, рядовий.

ПОМІНКЕВИЧ Сергій Петрович, 37 років с. Забороль Луцького району. Рота патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України в Волинській області, рядовий.

САЦЮК Олександр Миколайович, 20 років, м. Любомль району. Рота патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України в Волинській області, рядовий.

СИВИЙ Олександр, 23 роки, с. Боратин Луцького району. Рота патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України в Волинській області, рядовий.

СТОЛЯРЧУК Мирослав Станіславович, село Підгайці Луцького району.

ШОЛУХА Віктор, 40 років, Локачі. Рота патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України в Волинській області, рядовий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus