USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Книга «Іларія. Ілюзія» - на поличках бібліотек області

18 Березня 2013 14:52
Книгою журналіста й письменника Ігоря Чуба «Іларія. Ілюзія» поповнилися бібліотеки Волині, - повідомили у прес-службі Фонду місцевого розвитку

Так, громадська організація «Фонд місцевого розвитку» придбала 40 примірників першої книги журналіста й письменника Ігоря Чуба «Іларія. Ілюзія» для бібліотек Волинської області. Їх вартість – 1 800 гривень.

Так, урочиста передача книг відбулася сьогодні у приміщенні Волинської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки за участю автора Ігоря Чуба, директора книгозбірні Людмили Стасюк, працівників бібліотеки, представників «Фонду місцевого розвитку».

Ігор Чуб висловив вдячність працівникам бібліотеки, в якій він працює і розповів про основний сюжет книги.

Людмила Стасюк подякувала автору Ігореві Чубу, голові «Фонду місцевого розвитку» Петрові Верзуну за добрі ініціативи, за те, що завдяки такій співпраці відроджується і розвивається література, культура, духовність.

Загалом «Фонд місцевого розвитку» не вперше долучається до справи поповнення фондів книгозбірень області: у листопаді 2012 року організацією було закуплено і передано 109 примірників книг Євгена Сверстюка «Не мир, а меч» і «На хвилях свободи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus