USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Кого у Луцьку називають ветеранами. ФОТО

28 Квітня 2013 14:40
Обласна спартакіада серед ветеранів «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх - радість життя» стартувала у Луцьку. У заході беруть участь ветерани спорту 35-ти та більше років, - повідомляє «Під прицілом».

Організатором заходу є управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації спільно з Волинським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Схожі спартакіади проводяться на Волині уже не вперше. Так, у заході беруть участь ветерани спорту 35-ти та більше років. Загалом, обласна спартакіада - це змагання з 5 видів спорту, зокрема, волейбол, шахи, шашки, міні-футбол та плавання.

У змаганнях із міні-футболу взяли участь 13 команд. Їх поділили на 4 підгрупи. Тож, у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою змагалися 4 команди: Ковельського району, Камінь-Каширського, Ковеля та Рожищ.

Окрім цього, у шахово-шашковому клубі «Біла тура» відбулась обласна спартакіада ветеранів з шахів.

Переможців та призерів змагань будуть нагородять медалями, грамотами та дипломами від організаторів заходу.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus