USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Коли і де пити пиво – вирішуватиме Шиба?

24 Червня 2010 10:50
Луцька міська рада пропонує заборонити вживати пиво, слабоалкогольні та спиртні напої, а також курити під час проведення масових заходів.
Про це йшлося 24 червня на засіданні постійної депутатської комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.
За словами голови комісії Юрія Довгуна згідно з проектом рішення, міський голова своїм розпорядженням зможе обмежити на день або кілька годин продавати алкоголь та тютюн підприємцям в певному місці. Вживати цю продукцію також буде заборонено.
Як зазначив директор департаменту підприємництва і депутат міськради Олександр Козлюк така практика вже була під час проведення футбольних матчів. В магазинах на вулиці, де йшли вболівальники було заборонено торгувати алкоголем.
Слідкувати за дотриманням цього рішення будуть правоохоронці, податківці та муніципальна поліція. Штраф для лучан, які порушать заборону становитиме близько 50 гривень, а підприємцям – кілька тисяч згідно з адміністративним законодавством. У випадку повторного порушення підприємця позбавлятимуть ліцензії на продаж продукції.
Як повідомив Козлюк нещодавно правоохоронці вже здійснили рейд у Центральному парку і відпочинку Луцька та оштрафували більше 50 осіб за вживання алкоголю.
Заборонити пити пиво та інші алкогольні напої комісія пропонує і на транспортних зупинках. Якщо рішення схвалить сесія Луцької міської ради, на зупинках можна буде вживати лише безалкоголки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Любитель пива Показати IP 24 Червня 2010 11:34
Уявляю ментів, які під час проведення масових заходів будуть ходити і заглядати людям в горло.
VSC Показати IP 24 Червня 2010 12:43
Редакция, "коли і де пити пиво" у нас определено действующим законодательством, и причем здеся Шиба и наши бестолковые депутаты. Пусть законы учат. Вот ограничивать продажу они права не имеют, это противоречит действующим правовым нормам. Ментов у нас много, есть кому следить за соблюдением правопорядка, это их работа. Не все же им взятки брать.
Fantom Показати IP 24 Червня 2010 13:13
на зупинках це правильно, закумарила "маладьож" яка веорами там тусується і хляє пиво/водку
Kexfyby Показати IP 25 Червня 2010 09:56
Скоро шиба з депутатами ще й власну конституцію україни приймуть. Вони вже взагалі від реалій і законів відірвались
Yan Показати IP 25 Червня 2010 23:17
обмежити це потрібно однозначно,не дуже приємно коли на зупинках,а особливо в парку совається купа людей на підпитку,матюкаються що з дітьми не дуже комфортно почуваєм себе.
chadychiath Показати IP 21 Листопада 2011 23:25
http://s005.radikal.ru/i211/1111/a6/b3cf10a60299.jpg Ответы на распостраненные в Сети вопросы на тему "можно или нельзя". Конечно, точки зрения могут быть различными, поэтому ответы на вопросы не могут быть истиной в поседней инстанции, это лишь попытка обобщить, представить некоторые мнения. как есть гранат с косточками или без можно ли устанавливать ксенон сырые шампиньоны можно есть заниматься любовью

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus