USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

КОНКУРС: луцьких митців закликають на виставку!

25 Жовтня 2013 09:18
Художників, фотографів, скульпторів та аматорів чи професіоналів в інших видах мистецтва запрошують до участі у виставці-конкурсі «Дорога до сонця» у рамках щорічної мистецької акції Art Now Session.

Виставка відкриється у Луцьку 30 листопада у кав'ярні «Кофеїн», а зараз триває прийом заявок від охочих взяти участь.

Цього разу виставка відбуватиметься у рамках Першого міжнародного молодіжного форуму 2013, - зазначають організатори.

«Митці та творчість створені для того, щоб осяяти наші сірі дні. Їх душа, настрій та емоції – їх картини й наша дорога до світла, тепла… сонця…Та кожен шукає свою дорогу до сонця й робить життя світлішим для всіх. Діліться своїм власним сонцем», - пишуть організатори у соцмережах.

Як взяти участь у конкурсі

У конкурсі можуть взяти участь усі охочі. Для цього потрібно заповнити заявку та надіслати на електронну адресу конкурсу [email protected].

Тема виставки: Дорога до сонця.
1. Контактні дані 2. Опис робіт (розмір, стиль виконання, матеріали виконання)
3. Короткий словесний опис роботи. Що Вас спонукало створити цю роботу? Що Ви намагаєтесь донести глядачеві?

Заявки приймають до 15 листопада включно, після чого організатори зв'яжуться з конкурсантами та повідомлять деталі.

Основним критерієм до відбору робіт є креативне представлення тематики виставки-конкурсу, Також роботи повинні бути відповідно оформлені (мати кріплення). У конкурсі можуть взяти участь як професійні митці, так і аматори.

Жанри мистецтва
Живопис
Графіка
Декоративно-прикладне мистецтво
Фотографія
Інсталяція
Скульптура
Дизайн


Коли відкривається виставка
Виставка «Дорога до сонця» у рамках мистецької акції Art Now Session відкриється 30 листопада о 16:00 у кав’ярні «КОФЕЇН». Цього ж дня журі обере трьох переможців конкурсу.
Переможці отримають подарункові сертифікати від інтернет-магазину для творчих людей «КАР-КАР».

А як же без музики?

Після нагородження переможців конкурсу у кав’ярні відбудеться квартирник двох гуртів - свою дорогу до сонця проспівають музиканти з Одеси.
Квартирник розпочнеться о 18:00, а вхід на нього буде «капелюшно-вільним»

(традиція квартирників України, коли за вхід оплату не беруть, а у залу до глядачів передають капелюх, куди всі охочі кладуть гроші для музикантів, - примітка).

У домашньому квартирник у «Кофеїні» гратимуть Нижний Свет і Бугідо.

Про Art Now Session
Це серія мистецьких акцій, які у 2011 році започаткувала молодіжна організація Луцька «Квартира FM».

Проект насамперед мотивує тих, хто займається мистецтвом у соціальному розрізі та виконує роль платформи для мистецтва та обдарованої молоді. Творчій молоді пропонується взяти участь у відбіркових турах на абсолютно безоплатній, ініціативній основі.

Art Now Session передбачає мистецтво тут і зараз, мистецтво не статичне, а динамічне, що не є перманентним у просторі та часі, а постійно видозмінюється. Темою конкурсу стало майбутнє і те, як його сприймають митці. Це відобразили у фото, об’єктах декоративно-прикладного мистецтва, картинах та інсталяціях.

Образотворче мистецтво може успішно і гармонійно поєднуватися з іншими видами. Наприклад, з поезією чи музикою. Адже малювати можна не лише пензлями, а ще й римами та звуками.

Акція відбувалась у декілька етапів протягом півроку та зачепила молодь з усієї України.У 2011 році відбіркові тури до фіналу тривали у Житомирі, Івано-Франківську, Острозі, Кривому Розі та Києві, а фінал відбувся наприкінці року у Луцьку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
miassol Показати IP 25 Жовтня 2013 09:22
;)
Forever Autumn Показати IP 25 Жовтня 2013 09:28
!!! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus