USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Контрабандист «не здав стометрівку» біля білоруського кордону

11 Червня 2013 11:29
Чоловіка між українським селом Самари та білоруським Дивин, за 100 метрів від держрубежу, наздогнали та затримали прикордонники, - повідомили у відділі взаємодії зі ЗМІ адміністрації Держприкордонслужби України.

Учора вночі прикордонники відділу «Самари» Луцького загону виявили невідомого, який рухався в бік кордону. Порушника прикордонний наряд помітив зі спостережної вежі за допомогою переносного тепловізійного пристрою.
Волинянин гужовою підводою намагався перемістити до сусідньої Білорусі 5 сумок з ковдрами і рушниками та 12 ящиків з 240 півлітровими пляшками горілки. Затриманий пояснив, що перемістити товар на весілля його нібито попросив знайомий.

Порушника притягнули до адміністративної відповідальності за частиною 1 статті 204-1 та статтею 202 КУпАП. Загальна попередня сума вилученого та переданого до митниці товару склала 20 тисяч гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus