USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Контролери врятували лучан від 500г зіпсутих сардельок

18 Липня 2011 15:53
Протягом тижня працівники Луцької міськрайонної санітарно-епідеміологічної станції перевірили 15 закладів торгівлі та ресторанного господарства, міста Луцька, й оштрафували дев"ятьох осіб - за продаж простроченої продукції, антисанітарію і ненавчених гігієні працівників.

Про це інформує 18 липня сайт Луцькради.

Порушення санітарного законодавства виявлено у 60% випадків, за які оштрафовано 9 осіб на суму 1904 гривні.

Так у магазині ТзОВ «Барвінок», що на вул.Конякіна, 35а, санепідеміологи виявили продукцію з терміном придатності, що закінчився. Так в продажі були салати з морської капусти, філе оселедця, спред, кінцевий термін придатності яких закінчився два тижні тому.

З реалізації вилучили 9,7 кг небезпечних харчових продуктів на суму 269,46 грн. За виявлені порушення заступника завідувача магазином притягнули до адмінвідповідальності, - інформують санепідеміологи.

Також оштрафували продавця магазину «Завітай», що на пр. Соборності, 11. У магазині, який належить ВАТ «Хліб», частина ящиків з печивом зберігалась на підлозі без підтоварників. А зберігання продукції з порушенням санітарно-гігієнічних вимог може призвести до її забруднення, - пояснюють у СЕС.

До адміністративної відповідальності притягнули й підприємця, який допустив до роботи працівників кафе на АЗС без гігієнічного навчання. Також у цьому кафе, що на вул. Карпенка-Карого,2в , не проводяться дезінфекційні заходи.

За неналежне утримання території, прилеглої до продуктових складів на вул. Островській, 20, притягнули до адміністративної відповідальності й директора ПВТП «Світязь».

А в магазині “Продукти”, що належить підприємцю Шут Л.О. на вул.Гордіюк,39, вилучили з продажу 0,5 кг сардельок з минулим терміном придатності.

Підприємця за порушення , що мали місце притягнуто до адміністративної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
одератор Показати IP 18 Липня 2011 16:40
Не зіпсутих, а зіпсованих
Hunter Показати IP 18 Липня 2011 21:00
Шкода, що зберіг чек з супермаркету "Сільпо", в якому придбав зіпсований твердий сир.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus