USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кравчук скаржиться, що його ігнорують

14 Грудня 2010 10:01
Перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук поскаржився на оперативній нараді 14 грудня на деяких працівників міськради, які не відповідають на його дзвінки.
Він не назвав конкретних абонентів, проте попросив усіх відповідати на телефон або віддзвонювати, якщо він їх шукає.
Міський голова Микола Романюк попросив подати списки тих, хто ігнорує дзвінки керівництва і натякнув, що якраз зараз відбувається скорочення структури мерії на 30%.
Нагадаємо, що на одній з оперативних нарад з подібною проблемою поділився голова облдержадміністрації Борис Клімчук. Тоді він не міг додзвонитися до головного казначея області. І надалі попросив усіх очільників керівних структур не вимикати мобільні телефони навіть у вихідні. Або ж, принаймні, тримати включеним телефон дружини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
обурений Показати IP 14 Грудня 2010 10:24
ніхто не має права вимагати в мене номер мобільного телефону. Демократія по-клімчуковскі.
Кабан до обурений Показати IP 14 Грудня 2010 10:33
Ніхто не має права нічого вимагати. Я думаю в міськраді всі мобільні службові, тому ви зобовязані бути на звязку. Інакше гріш ціна таким чиновникам, які забивають болт на керівництво, то вгадайте як вони ставляться до підлеглих, або простих лучан.
Ольга Показати IP 14 Грудня 2010 10:38
Ну да великий начальник.Ото його першого і скорочуйте.Але ж він не може без крісла тепленького, так закерувався, щоб без керівної посади він просто не може.Ще одної віли не добудував.Керовники
Helge Показати IP 14 Грудня 2010 10:44
- Доктор, меня все игнорируют.... - Следующий!!! Вообще-то, ЛЮБОЙ порядочный Человек должен игнорировать ТАКОЕ и не подавать руки таким "кадрам" как ЭТО... К штатным жополизам, это не относиться - у них с такими общие воровато-бизнесовые отношения.... КРАВЧУК - верни котельную городу!!!!
Кривицький А.Ф. Показати IP 14 Грудня 2010 16:38
А мене не скоротять!!!
Не заангажований Показати IP 15 Грудня 2010 11:25
Маю 16 років держслужби за плечима. Вже кілька років працюю у інший сфері. Так от, хочу наголосити: той, хто віддав себе державній службі, повинен усвідомити, що це-СЛУЖБА, а не просто...РОБОТА. Відчувається різниця? А на службі людина зобов'язана(!) бути готовою у любий час виконати свій обов'язок. Деградація останніх років, тобто тотальна заміна цілої команди службовців, пов'язана з перевиборами перших осіб на місцевих рівнях влади, вимила з апаратів державної служби досвідчених професіоналів. На заміну, в дуже багатьох випадках, приходять, мало того, що безграмотні, та ще й пихаті представники "особ, приближенных к императору", які не усвідомлюють, що заради СЛУЖБИ, в багатьох випадках треба приносити в пожертву особисте... Отаке

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus