USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Кравчук у страйку на ЛПЕ звинувачує Луцькраду, бо він сам там працював

22 Жовтня 2009 14:48
Заступник волинського губернатора Святослав Кравчук зауважив, що вважає ситуацію, котра уже десяток днів спричиняє транспортний колапс у місті, «результатом недопрацювання економічного підрозділу міської ради» – інформує 22 жовтня репортер «Волинських новин».
«За свої слова я відповідаю, бо 13 років пропрацював у міськраді» - наголосив пан Кравчук.
Заступник голови Волинської ОДА зазначив, що проблеми із надходженням субвенцій із державної казни за пільгові перевезення «траплялися завжди». Також частими були й складнощі із виплатою заробітної платні «тролейбусникам».
Пан Кравчук зауважив, що ситуація, яка склалася, створює додаткові проблеми не лише для жителів Луцька, але й для всієї області.
У коментарі «ВН» директор департаменту економіки Луцькради Любов Ковпак сказала, що тезу пана Кравчука про недопрацювання економічного підрозділу міськради пані Ковпак вважає «частково обґрунтованою».
Хоча при тому вона додала. що «багато заходів здійснено, іде робота». Вона сказала також, що важливе рішення має прийняти міськвиконком. Не уточнивши зміст цього майбутнього документу, пані Ковпак додала, що результати цього рішення будуть помітні за 2-3 місяці.
Чиновник зауважила, що Луцькрада повністю розрахувалася із тролейбусним «депо». Пані Ковпак розповіла, що підприємство планує переглянути структуру «депо», рух транспорту в обласному центрі Волині, проте позитивні зрушення опісля цього комплексу заходів теж стануть помітні за кілька місяців.
Заступник голови Луцької міської ради Петро Гоцалюк, коментуючи заяву Святослава Кравчука сказав, що «звинувачувати можна кого завгодно і в чому завгодно».
Довідково:
Завтра, 23 жовтня відбудеться засідання луцького виконкому, котрий має розглядати проблеми «тролейбусників». Також завтра відбудеться сесія Волиньради, на ній очікується виділення ще 500 тисяч гривень для Луцького підприємства електротранспорту. Зауважимо, що страйкуючі працівники луцького «депо» закликають лучан підтримати їх у акції протесту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 22 Жовтня 2009 17:29
«звинувачувати можна кого завгодно і в чому завгодно» - дуже змістовно! Гоцалюк як завжди надзвичайно мудрий. Шиба, розкрий очі на свого Петюню!!!
Валентина Показати IP 22 Жовтня 2009 21:07
Не зрозуміло, чому уже в другій замітці про події в тролейбусному управлінні слово депо пишеться в лапках. Це офіційний термін. І загалом рівень правопису на цьому сайті залишає бажати кращого. Що стосується транспорту, багато людей висловлюють пропозицію зробити для пільговиків, що їздять в електротранспорті безкоштовно, пільгові квитки, як для студентів. Пенсіонери за них не бідніші, а сякий-такий збір би все-таки був.
Анонім Показати IP 22 Жовтня 2009 21:30
який з Ковпак "фахівець" відомо й депутатам,недарма ж її звіт не прийняли навіть до відома...а що петя?чого бажає шиба -то шибеники раді старатися.
Анонім11 Показати IP 22 Жовтня 2009 22:22
Пан Шиба, коли запрацюють тролейбуси? Коли будуть заасфальтовані грунтові вулиці міста? Коли наведете елементарний лад на ринках міста? Доки будете деребанити землі? Доки міська влада буде знущатися над лучанами? Коли мер міста Богдан Шиба і його чиновники наведуть лад у місті? Із-за відсутності народного супротику і належної критики недолугого керівництва гореполітиків з міськради Луцьк занурююється у хаос безладу і кричущої безвіповідальності чинуш. Чи не час дострокових виборів до органів самовладурювання? Луцька громада висловлює свою недовіру керівництву міста! З ситуації яка складається випливає наступне: нинішня влада збанкрутувала, довела країну до руїни. Відчуваючи свою безкарність можновладці зухвало бещинствують доводять людей до відчаю. Лучани місяцями не отримують зарплати, не мають за що жити і кормити своїх дітей. Прийшов час українцям повстати і привести до органів місцевого самоврядування проукраїнську, паріотичну силу, яка буде піклуватися про потреби народу! Наша доля у наших руках, українцю! Геть трутнів та піявок!
Аlex Показати IP 23 Жовтня 2009 16:19
В першу чергу мер повинен бути хорошим адміністратором, економістом і ЛЮДИНОЮ. Ні в якому разі демократом ( приклад - Шиба ), членом партії ( приклад - Шиба )і т.д. Погрались в демократію, прийшов час починати працювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus