USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кривицький каже, що з «його» мостом «небагато роботи»

8 Лютого 2011 16:39
Радник луцького міського голови Антон Кривицький запевняє, що пішохідний перехід через залізничні колії у Луцьку мають добудувати до Дня Незалежності.

«Там залишилося небагато роботи. На днях буде завершено проект. Треба витратити не таку вже й велику суму – 2,2 мільйони гривень», - повідомив Кривицький 8 лютого в інтерв’ю Волинській правді.

Кривицький розповів, що перехід «мати вигляд труби». «В Москві ми бачили подібні переходи на кільцевій автомобільній дорозі», - пояснив екс-мер Луцька.

«Бюджет міста має великі заборгованості… Тому сподіватися на міську казну не доводиться. Ми шукаємо інвестора. Треба вирішити конкретно, що ми можемо запропонувати цьому інвестору», - сказав Кривицький.

«Я вважаю, що до Дня незалежності його треба зробити», - сказав радник луцького мера

Він додав, що у пошуках інвестора уже є «декілька варіантів, які треба опрацювати і чітко визначитися».

«Інвестору в будь-якому випадку потрібно щось дати взамін. Він захоче мати якусь вигоду з цього проекту», – пояснив Кривицький.

«Будівництво мосту пов’язане з реконструкцію залізничного вокзалу. Є доручення Львівській залізниці розробити проект. Буде новий вокзальний комплекс», - повідомив ще одну новину колишній луцький мер.

Разом з тим Кривицький назвав «дурницями» інформацію про те, що управління капітального будівництва Луцького міськвиконкому на чолі з Володимиром Яцюрою свого часу «проїло» кошти на будівництво переходу.

«Нас же всі перевіряли. Ніхто нічого не проїдав. Просто коштів не вистачало. Були нагальніші потреби. Завжди треба вибирати менше зло», - пояснив Кривицький.

«Якщо нема чим заплатити за ямковий ремонт, то хіба ти будеш робити перехід? На переході за день пройде до ста людей. Ми чекали кращих часів. Можливості зробити міст так і не було», - пригадав екс-мер.

«Я з цього трагедії не роблю», - додав він.

«Якось був в Америці і нам показували в штаті Вашингтон монумент до Дня незалежності Америки. Він будувався в 19 столітті. Половину монумента – одного кольору, а інша – відрізняться. Наш гід звернув на це увагу і розповів, що його почали будувати, дійшли до певної висоти і не вистачило грошей. Продовжили через 25 років. Але в той час вже був вичерпаний гранітний кар’єр, з якого брали матеріал для будівництва, тому закінчували з граніту іншого відтінку», - навів «аналогічний» приклад Кривицький.

«Перехід через залізницю – це не потреба охорони здоров’я чи освіти. Доробимо. А буде працювати, то всі забудуть, що довго будували», - резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Реаліст Показати IP 8 Лютого 2011 16:47
"Що треба інвестору? Інвестору в будь-якому випадку потрібно щось дати взамін. Він захоче мати якусь вигоду з цього проекту"-Ну, дійсно, чого тут думати, як про це пояснити громаді? Все і так зрозуміло, що інвестор зробить перехід ПЛАТНИМ. А інакше-який зиск?
амерікано Показати IP 8 Лютого 2011 17:25
Ну, по-перше, не в Америці, а в Сполучених Штатах Америки, а по-друге, там не живуть люди за 125 долярів у місяць.
лучанка Показати IP 8 Лютого 2011 18:26
як це колишній мер "порахував" кількуість людей - "до ста", які за добу мають перейти через перехід?як йому вдалося таку статистику зібрати? а свої "борги" треба тепер віддавати громаді міста - і перехід, і славнозвісний фонтан в центрі...
так собі Показати IP 8 Лютого 2011 18:47
ну що небудь, аби плюнути в людину. а варіанти закінчення будівництва запропонувати слабо? херої з-за рогу...
лучанка Показати IP 8 Лютого 2011 21:27
Навіщо інвестор, скиньтеся всі хто крав з бюджету, хто понабирався земельних участків, прихватив комунальне і державне майно по пару сот тисяч гривень і добудуйте :Кривицький, Кирильчук , Грицюк, Шиба, Зелінський, Алієв, Гунчик, Соколовська, Кравчук, Семенюк, Цибульський, Корольчук , Чорнуха, Вайман і т.д.
Vika Показати IP 8 Лютого 2011 22:34
Принцип вічного корупціонера - "щось за щось". А принагідно і собі Кривицький долю відміряє. Доки будуть існувати підходи залучення позабюджетних коштів, примарних "інвесторів" - доти хабарники типу Кривицького будуть рулити. Бо ой як хочеться ще хоч пару років покрасти. А виправдання майже святе: "ну місто ж бідне, а ми з усіх сил стараємось на його благо"
Галина Показати IP 8 Лютого 2011 23:08
Ну звичайно є варіант закінчення будівництва. Кривиіького - мером... розпочати ще з десяток переходів- підземниж, повітряниж в т.ч. Луцьк - Москва - Большиє Васюки. А потім розказувати .... років з 25 -ть - 50-ть. Молодці...Ося Кривицький.
Я Показати IP 11 Лютого 2011 00:34
И смех и грех. Но как говорится смех смехом, а грех грехом. Как известно переход через ЖД полотно планировался и исполнен как вход в торговый комплекс, собственником которого является некий г-н Жулинский, который по всей вероятности, из слов г-на Кривицкого и по логике вещей и есть тот самый загадочный спонсор, которого сначала нашел, а теперь не может найти бывший мер. Может г-н Кривицкий ищет его для того, чтоб предложить строительство моста от «Варшавского рынка к торговому комплексу «Гостинец» на 33 кв-л. Эдак скоро вся страна покроется сетью мостов и переходов. Да вот жаль ресурса не хватает, года не те и Жулинский неуловим, потому что ни кто не ловит. Но о чудо! Есть выход – ямковый ремонт на дорогах! А ведь всегда выручало! Дорога - она все вытерпит, а откат реальный. Когда-то это уже было? Дежа вю?
Dyssja Показати IP 11 Лютого 2011 19:09
перехід мав бути саме для людей яким треба добратись від жд вокзалу до автостанції і навпаки, для людей які скоріше всього немають змоги його проїхати на власному авто, для людей що скоріше всього будуть іти з сумками на базар або привоз, але це все не враховується і не враховувалось і реальної вигоди від мосту буде 0 (нуль) ібо зводиться міст із вигодою не для простих смертний, прості люди якіб малиб користуватись цим мостом нікого не цікавлять. а кривицького треба гнати з ради поганою мітлою ібо він все що міг вже показав і толку від нього небуде і це аж сильно очевидно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus