USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кривицький може йти у мери від Партії регіонів

14 Червня 2010 12:54
Антон Кривицький може претендувати на пост луцького міського голови в якості висуванця від Партії регіонів.
Таке припущення висловили експерти Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу у щотижневому аналітичному підсумку політичних подій тижня
Антону Кривицькому прогнозують повернення у міську політику. Принаймні після його звільнення з посади начальника головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства ОДА у зв'язку з досягненням пенсійного віку, серед експертів поширились припущення про можливу участь Антона Федоровича у виборах міського голови, - кажуть експерти.
«Дехто навіть прогнозує, що він може стати висуванцем Партії Регіонів. Зважаючи на те, що популярних політиків у місті Луцьку регіонали не мають, то не виключено, що даний варіант коаліції може бути втілений», - припускають у ЦПАВК.
Політологи наголошують, що на Західній Україні саме через авторитетних регіональних політиків й буде будуватися виборча кампанія регіоналів до місцевих рад. Тим більше, що самі керівники осередку ПР зазначають по те, що партійність кандидатів на владні крісла для них не основний критерій. «А хіба можна в Луцьку знайти більш «професійного» міського голову ніж Антон Кривицький?», - задають питання експерти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
розочка Показати IP 14 Червня 2010 13:03
Звичайно можна
OrestN Показати IP 14 Червня 2010 13:24
я тільки його регіонали висунуть - зразу ж почнеться антипіар проти нього. Йому згадають весь компромат, і незаконні рейдерські захоплення і скандал з музичною школою ітд. Так що ще не відомо, чи йому варто це робити?!
йован до OrestN Показати IP 14 Червня 2010 20:15
Не думаю, що регіонали забули його вихід на сходи біля меріі у листопаді 2004 з помаранчевою удавкою на шиі.Треба бути останнім, щоб після того підтримати його на виборах.
VSC Показати IP 14 Червня 2010 14:12
Вора, взяточника и казнокрада Антона - на нары.
йован Показати IP 14 Червня 2010 17:12
Він і при німцях мером буде
йован Показати IP 14 Червня 2010 17:17
Партія регіонів не має популярних і досвічених політиків не тільки в Луцьку, а й в області, вірніше , Башка іх не хоче мати, він іх боіться, тому все робить для блокуванння повернення іх на ті чи інші посади.Це мінус Януковичу.
кіка Показати IP 15 Червня 2010 01:10
Ні ну що можна прийняти не популярне рішення і пройде.
Мандрівник Показати IP 15 Червня 2010 18:44
Михайло Наход, Михайло Шелеп, Андрій Лучик (ще і редактор газети "Хроніки Любарта")та інші працівники ЦПАВК - це команда Володимира Бондаря, який дійсно зібрався у мери Луцька. Подібні вислови "серед експертів поширились припущення ... кажуть експерти" говорячть як про рівень самих експертів, так і про замовника їх "твору". Додайте сюди ж сайт "Луцькі вибори 2010" та газету "Вільна думка", які також працюють на "молодого і перспективного". Бондар не хоче, щоб Кривицький зібрався йти на мери, тому й "палить" останнього. Бо боїться програти.
прилуцький Показати IP 17 Червня 2010 21:34
якщо "вільна думка" то значить програє. Микола як хороша шлюха- добре підмахує

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus