USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Кварцяний: «Шахтар» потрібно було загризти або перекусити

23 Липня 2015 22:23
Після матчу Волинь-Шахтар головний тренер «хрестоносців» Віталій Кварцяний розповів про «болонок, пуделів та вівчарок», натякаючи на те, що червоно-білим бракує агресії.

Про це стало відомо під час прес-конференції після поєдинку.

Нагадаємо, що у Луцьку стартував футбольний сезон. На стадіоні "Авангард" із рахунком 1:4 завершився поєдинок луцької «Волині» зі срібним призером минулого чемпіонату донецьким «Шахтарем».

Так, на думку Кварцяного, його підопічні не скористалися тим, що під час сьогоднішньої гри у складі «гірників» були відсутні лідери.

Можна було грати серйозно, але цього не сталося. Ми дали футболістам завдання грати гостро. Однак, як виявилось, у наших гравців - дуже слабка внутрішня психіка. Вони бояться гостроти, силової боротьби, бояться повністю віддати себе грі. А тим часом з «Шахтарем» потрібно грати сильніше, треба мати запас агресії, щоб урівняти свої недоліки. А якщо ми футбольну агресію не продемонструємо, то завжди будемо виглядати гірше, ніж «Шахтар». Дитячі голи. Четвертий гол взагалі розчарував. Було дуже неприємно. Можна було грати краще. Я незадоволений», - з сумом зазначив головний тренер «хрестоносців».

На завершення діалогу, він додав, мовляв, «у справжньому футболі не можна грати в американку, чи цирк показувати»:

«Треба грати агресивно і сильно. То робили на тренуваннях. А в реальній грі все відбувалось інакше.

«Шахтар» треба було загризти, перекусити. Але що зробиш, якщо є болонки, є пуделя, а є вівчарки», - резюмував Кварцяний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Катя Показати IP 23 Липня 2015 22:31
Кварц на пенсію пора.
Дончанин до Катя Показати IP 23 Липня 2015 23:15
А при чем тут Кварц, если и сейчас Ринат "несколько" богаче спонсоров (хозяев) Волыни. Тем белее и сейчас даже "бездомный" Шахтер окупается.
Анонім до Дончанин Показати IP 24 Липня 2015 06:53
Який жах! Кріпосне право! Х О З Я Е В..................
Анонім до Анонім Показати IP 24 Липня 2015 07:55
А ты работаешь на себя или на не своем предприятии (учреждении)? Если имеет место второй вариант - то ты работаешь на хозяина, даже если им является государство.
Анонім Показати IP 24 Липня 2015 00:21
Кварц правий на 100 відсотків!
Анонім Показати IP 24 Липня 2015 00:41
а кварц таки непогано посилає під час матчу. Не варто було б звук прибирати, хай стана знає трєнєра.
fanfan Показати IP 24 Липня 2015 08:28
Кварцяний у свомк репертуарі! Всі йому винні... а збори для чого були? А що ти за тренер, що гравці на тренуваннях одні, а в грі інші? Може це вже до тренера питання, а не одне лаяння під час гри?! Може раніше це і діяло але не зараз! Людиною треба бути з людьми!!!
1234 Показати IP 24 Липня 2015 09:48
один і той же "треп" з року в рік. ні тактики, ні стратегії, по полю бігають легкоатлети з метою хто більше набігає. очевидно, задача знову аби залишитися в вищій лізі. а жаль.
Олексій Показати IP 24 Липня 2015 19:14
Шахтар просто швидший. Було видно як наші намагались бити бразильців по ногам (перекусити) та не встигали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus