USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Матч «Волинь» – «Шахтар» у Луцьку. 1:4. ВІДЕО

23 Липня 2015 20:56
У Луцьку стартував футбольний сезон. На стадіоні "Авангард" із рахунком 1:4 завершився поєдинок луцької "Волині" зі срібним призером минулого чемпіонату донецьким "Шахтарем".

На початку матчу під Гімн України капітани команд підняли український прапор.

Вже на 25-й хвилині забили перший гол. Забиває "Шахтар". Фред віддав Тейшейрі, Алекс прискорився і "по зовнішньому радіусу" пішов від Жуніча, після чого викотив м'яч Марлос. 11-й номер витримав паузу в штрафний і асистував Тайсону, який точно пробив у ближній кут. Рахунок: 0:1 на користь донеччан.



А на 39-й хвилині Тейшейра "видряпав" м'яч у Політило, пройшов вперед і віддав Гладкому. Олександр пробив у ногу Шусту, але м'яч опинився у Тейшейри, який чітко зіграв на добиванні. 0:2



Вже на 43-й хвилин арбітр призначиві пенальті. Матей прокинув м'яч повз Ордець. Сам же Матей холоднокровно виконав 11-метровий низом у правий кут. 1:2.



На 53-й
хвилині ще один гол від донеччан: Марлос передав наліво Тайсону, той з паузою - на Тейшейру в центр. Алекс прийняв, розвернувся і пробив повз Шуста. Четвертий гол бразильця в двох матчах. 1:3.





На 58-й хвилині поле "Авангарду" накрила злива. Утім тривав дощ недовго. І вже кінці матчу полило знову.


У доданий час ( 4 хвилини) донеччани забили ще один гол: Ракицький заробив штрафний. До м'яча підійшов Бернард, але не став бити, а викотив в центр Едуардо - потужний удар з лівої, рикошет від Шабанова і перший гол хорвата після повернення в "Шахтар" - 1:4.



Це - перший матч другого туру, який, нагадаємо, перенесли через участь гірників у кваліфікації Ліги чемпіонів, який відбудеться наступного вівторка, 28 липня.

Телетрансляцію матчу «Волинь» – «Шахтар» можна переглянути на каналі 2+2 або ТУТ.



Зауважимо, під час матчу тривала відеозйомка з допомогою безпілотника. Відео дивіться згодом на сайті Інформаційного агентства Волинські Новини.


Окрім того, видання ділиться фотовраженнями від гри.


Зауважимо, у посиленому режимі за порядком під час матчу стежить громадське формування "Варта порядку", до складу якого, до слова, входять луцькі ультрас.


Сьогоднішній матч з точки зору результату вкрай важливий для обох команд. Навіть незважаючи на те, що для донеччан куди важливіше вдало виступити в кваліфікації ЛЧ. Тільки максимальний результат у матчі в Луцьку дозволить "Шахтарю" в гарному настрої перемикатися на інший турнір, - інформує УНІАН.

В цілому луцький колектив нечасто відбирав очки у лідера в цій парі, проте два попередні сезони саме на Волині виявилися для гостей невдалими. У цих іграх вони не забили жодного м'яча при тому, що ставали найрезультативнішими в кожному з турнірів. У сезоні 2013/14 гірники програли в Луцьку (0:2), а роком пізніше зіграли внічию - 0:0.

В 1-му турі нинішнього сезону лучани показали, що можуть сміливо дивитися в майбутнє: добротна комплектація і поставлений малюнок гри дозволяє сподіватися на добрі результати і на серйозний опір віце-чемпіону. "Волинь" зіграла внічию на виїзді з учасником єврокубка полтавською "Ворсклою" - 1:1.

"Шахтар" діє з запасом, однак Мірча Луческу, схоже, ще далекий від розуміння, хто з великої кількості гравців, у нього буде основним. Тому для "Шахтаря", окрім результату, потрібно ще награвати нові зв'язки. До речі, це і буде для багатьох додатковим стимулом – зарекомендувати себе в позитивному світлі напередодні надважливих випробувань. Гірники в першому матчі нового чемпіонату впевнено обіграли дебютанта елітного дивізіону "Олександрію" - 2:0.

На котируваннях букмекерських контор фаворитом гри з великою перевагою вважається "Шахтар", ставки на перемогу якого приймаються з коефіцієнтом 1,27 до 1. У той же час, на нічию можна поставити з розрахунку 5,40 до 1, а на перемогу "Волині" - 8,67 до 1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанка Показати IP 23 Липня 2015 21:06
М О Л О Д Ц І
Юра Показати IP 24 Липня 2015 10:57
Ганьба з такою грою, за що їм гроші платять? Попропускали голи як в дэтскому садіку, шахтар робив що хоч, ніхто підкат не зробить бояться за себе, ганьба - розпустити , а стадіон зробити атлетичним
Колега Показати IP 24 Липня 2015 12:42
Половина тексту вкрадена, не перекладена і не адаптована із "Football.ua": "пішов від Жуніча", прізвище Івана Ордеця. Якщо вже писати, то самим, шановні!
????? Показати IP 24 Липня 2015 14:32
Ну да Ультрас Волинь у Варті порядку, смішно!!! В ультрас зарплату 3000 тисячі гривень не платять, а тим лежням з Варти порядку ... платять... вловили різнницю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus