USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лавки для парку у Луцьку виготовлять вихованці колонії

22 Березня 2011 14:59
До 20-ї річниці Незалежності України і початку теплого сезону в Луцьку в парку імені Лесі Українки планують повністю замінити лавки і смітники, поставити чотири нових атракціони та засвіти алеї.
Про це 22 березня під час оперативної наради повідомив керівник КП «Зелене господарство» Володимир Мирка.
За його словами, підприємство вже почало вирубку сухостійних дерев. А вже незабаром почне висадку однорічних та багаторічних рослин.
Для оформлення підвісних горщиків необхідно закупити 600 горщиків і 400 термочаш.
Мирка каже, що нині є газони в Луцьку, яким по 5-6 років, і більшість з них треба пересадити.
«На сьогоднішній день підприємство фінансово не готове не лише до створення нових газонів, а й проводити догляд за вже існуючими», - зазначив Мирка.
Левова частка робіт підприємства стосується робіт парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Планується повністю реконструювати клумби і вхід до парку. А також поставити чотири атракціони.
«Заплановано повністю замінити на центральній алеї лавочки і смітники. До роботи вже приступило державне підприємство Ковельської виховної трудової колонії. Комунальне підприємство «Луцьксвітло» приступило до освітлення всіх алей парку. Також планується поки що санітарна очистка каналів, паралельно проводиться відкачка води, хоча парк ще 50 відсотків залитий», - розповів Мирка.
Хоча нині, за словами Мирки, й існує проблема з фінансуванням зазначених робіт, частину намічених планів вже спонсорує «соціально відповідальний бізнес». Наприклад, за словами луцького міського голови Миколи Романюка, підприємець Ігор Єрємєєв спонсорує лавочки і смітники, директор ТзОВ «Модерн-Експо» Петро Пилипюк закупив техніку.
Мер повідомив, що до дня Незалежності між заступниками міського голови Луцьк поділили на сектори. За чистоту і порядок на проспекті Волі відповідатиме Святослав Кравчук, вулицею Лесі Українки та «старим містом» піклуватиметься Василь Байцим, Лариса Соколовська стежитиме за чистотою фонтанів і парків, Юрій Вербич дивитиметься за порядком на вулиці Винниченка, а секретар ради Григорій Пустовіт слідкуватиме за марафетом на проспекті Президента Грушевського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
мирек Показати IP 22 Березня 2011 15:48
еще надо IP камеры закупить и показывать тех дебилов которые народное добро вечерами громят .а это в основном сынки богатеньких которые от армии отмазывают а потом по по поддельным военным билетам в гаи и сбу своих детенышов всовывают
житель міста Показати IP 22 Березня 2011 16:04
Запрошую здійснити екскурсію тротуарами центру міста. Зокрема проспектом Волі від філармонії до Київського майдану. Там газонам не те, що 5-6 років - там їх просто вже немає. Мені ця ділянка нагадує зорану ниву з повириваними бордюрами. Правда, зорали її колесами різних авто, які або паркуються тут, або підвозять товар до торгових точок. Я вже мовчу, що залишки так званих газонів дуже рясно всіяні продуктами життєдіяльності братів наших менших (і, мабуть, не лише бродячих). І це зараз ще сухо. А після дощу там взагалі щоб пройти, то це потрібно акробатом бути. І це центральна вулиця міста. Можна собі лише уявити, що робиться на околицях.
Колюня Показати IP 22 Березня 2011 22:36
лавочки зеки на халяву зроблять, а по документам писатиме що купили за 60000,00 грн/шт

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus