USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Лучан переконували, що спорт – це модно. ФОТО

30 Червня 2013 16:39
Свято спорту відбулося на Театральному майдані у Луцьку сьогодні, 30 червня, у рамках святкування Дня молоді.
Розпочався захід із показового виступу представників Волинської федерації тхеквондо. Молоді вихованці та їхні наставники продемонстрували основні елементи цього стилю єдиноборств. Окремі вправи, кажуть, вимагають довгої та наполегливої підготовки, повторювати їх недосвідченим особам, мовляв, небезпечно.








Після показового виступу відбулося перетягування канату між двома парами команд. Взяти участь у ньому міг кожен охочий. Спочатку змагалися команди дорослих, а згодом силами мірялися юні лучани. Цей вид спорту зацікавив багатьох дітей, які відвідали свято спорту.









Керівник ініціативної групи «Українського вибору» у Луцьку Владислав Денега розповів «Волинським новинам», що основною метою заходу є популяризація спорту, адже спорт – це здоров’я, сила і до цього повинна тягнутися молодь, це має бути для неї прикладом.

За словами організаторів змагань - СГО «Молодіжна платформа», кількість учасників заходу невизначена, тому що кожен, хто гуляє центральним майданом Луцька, може зареєструватися, і сам, або з друзями, взяти участь у змаганнях.

«Всім відомо, що в Україні є велика проблема з різними видами захворювань, а заняття спортом, навіть елементарна зарядка зранку, може посприяти тому, що більшість цих проблем вирішиться. Однією з основних програмних цілей нашого громадського руху є здоровий спосіб життя, ми вже організовували акції, пов’язані зі спортом та боротьбою зі шкідливими звичками. День спорту проводиться вперше. У майбутньому ми плануємо організовувати подібні заходи, ми намагатимемось їх приурочити до великих державних свят та зробити день спорту систематичним», - зазначив Владислав Денега.


Зауважимо, до Дня молоді у Луцьку відбувся Парад наречених.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Mister Показати IP 30 Червня 2013 17:42
Спорт це здоров'я.
запитання Показати IP 30 Червня 2013 18:46
А ці пацієнти в білих калісонах і курточках, вони звідки?
ЛЮБЭ Показати IP 30 Червня 2013 18:54
Соблюдай культуру тела, тело в дело.
Павло Показати IP 30 Червня 2013 20:17
Український ВИБІР - Молодці
Українець Показати IP 30 Червня 2013 21:11
Це захід організовувався Платформою а не вибором і вони тут нідочого.
Маша Показати IP 30 Червня 2013 23:58
20 чоловік в калісонах біля теату, це ще не спорт на Волині. Трезвійте!!! Давай культуру для волинян а не спрот для дебілів.
Аватару Показати IP 1 Липня 2013 10:47
Український вибір це сепаратистська політична партія, на футболках якій писало чужою мовою, мовою окупанта, думайте кого хвалити!!!Зрозуміло , що такими заходами....які організовувала Платформа, а не вони, хочуть пропіаритись!!!!Смерть таким!!!
Саян Показати IP 1 Липня 2013 16:37
Український Вам нацики втерли носа, а Вас жаба давить, ви лише можете гавкати, )))))Смішні ви,вистичать Гузя слухати))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus