USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі школярі вчетверте показали, що розумним бути модно. Фото

30 Січня 2024 20:24
Школярі Луцької міської громади вчергове заповнили зал церкви «Фіміам», прийшовши на четвертий тур шкільної ліги інтелектуальної гри Mind Game для учнів 8-9 класів. Вони вкотре підтвердили девіз гри, що розумним бути модно, адже у понад двадцятьох командах були і досвідчені учасники, і нові.

Інтелектуальне дійство для школярів організували Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» спільно з Луцькою міською радою.

Наприкінці листопада відбувся третій тур шкільної ліги, тож за два місяці школярі встигли добряче засумувати за іграми. Чимало з них прагнули покращити свої загальні результати, а команди-лідери – закріпитися на завойованих позиціях.
Після трьох ігор турнірну таблицю очолювала команда «Холодний Яр», маючи в активі 190 балів, на 4 бали від лідера відстали «Справжні лучани», а замикала трійку лідерів з результатом 182,5 бала команда «Шанс». Відзначимо, що від третього місця лише на пів бала відставав колектив Mind Crushers.

Однак у команд залишилося п’ять ігор, щоб вплинути на остаточний результат. Шанс це зробити вони отримали вже сьогодні під час четвертого туру.

Читати ще: Майже 30 команд та ігри протягом року: у Луцьку стартувала шкільна ліга Mind Game. Фото

Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода відзначила, що з початку нового року Фонд продовжує започатковану традицію проводити інтелектуальні ігри серед школярів.

«Дітям подобається такий вид розваг та змагань, вони з задоволенням приходять на ігри. Тому важливо підтримувати їхній інтерес до розвитку. Вони бачать, що розумним бути модно. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» підтримує обдаровану молодь та її якісні розваги, щоб молоді люди наповнювали свій час корисною інформацією і зростали гідною нацією», – сказала Катерина Шкльода.
З кожним разом в командах з’являється багато нових учасників, вони вигадують креативні привітання, а окремі з них навіть мають командну форму. Така популярність Mind Game, переконана Катерина Шкльода, спричинена тим, що це не про шкільну програму та оцінки, а про загальну ерудованість. Тут себе можуть показати діти, які, можливо, мають середній рівень знань у школі, але всебічно розвинені.

«Школярам цікаво показати свою ерудованість, а не рівень знань шкільної програми. Часи змінюються, держава не завжди встигає за сучасними тенденціями, а такі види інтелектуальних змагань підтягують нові тренди, збільшують інтерес школярів до знань. Я знаю, що є діти, які після першої гри почали цікавитися музикою, фактами з історії, адже вони хочуть показати себе якнайкраще», – зазначила голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода.
Привітала школярів перед четвертим туром заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк, яка звернула увагу, що Mind Game стала улюбленою грою багатьох учнів. Вона подякувала Фонду Ігоря Палиці за організацію інтелектуальних змагань, а учасникам побажала мудрості, витривалості, впевненості і щоб наприкінці гри вони отримали позитивні емоції.
Дев’ять раундів, десятки запитань та завдань на абсолютно різну тематику – і нарешті стали відомі переможці четвертого туру. Що цікаво, за його результатами в призерах не опинилося жодної з команд, які посіли перші три місця після трьох турів.

Читати ще: Нова гра – нові учасники: у Луцьку відбувся другий тур шкільної ліги Mind Game. Фото

Отож, переможцем четвертого туру став колектив Green Win. Долю другого та третього місць визначав батл. Зрештою «Дикі коти» посіли другу сходинку, а «Інтелектуали» стали третіми.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus