USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанам обіцяють ексклюзивне дійство. ФОТО

14 Листопада 2013 16:45
Атмосферу Канн з червоною доріжкою та церемонії вручення «Оскарів» обіцяють під час церемонії вручення премій «Люди року 2013. Волинь», що відбудеться у Луцьку.

Прес-конференція, присвячена премії «Люди року 2013. Волинь» відбулася 14 листопада у Луцьку.

Співорганізатор, головний режисер та продюсер премії Володимир Місяйло розповів, що у галузі шоу-бізнесу та організації дійств працює впродовж п’яти років. Так, він був організатором усіх конкурсів краси, які відбувалися у Львові. З його слів, ідея організувати захід у Луцьку виникла спонтанно навесні цього року, коли він познайомився з головним редактором журналу «Лише Насолода» Оленою Бекешею.

Організатори вирішили відзначити достойних людей міста та області. Мета заходу, з їхніх слів, – виявлення високопрофесійних фахівців, які своєю працею роблять вагомий внесок в економічне і духовне життя нашого краю. Це люди, які творять новітню історію Волині, працюють на її позитивний імідж і авторитет.
Володимир Місяйло повідомив, що хоче перенести свій досвід в організації таких заходів та подарувати лучанам феєричне та яскраве дійство.



Ведучими церемонії будуть гості з Києва Kishe та Маша Собко, а також волинська журналістка Наталка Войтович. Для лучан виступить один із найкращих львівських шоу-балетів, Галина Конах та учасники театру пісні «Star schоol». Володимир Місяйло зазначив, що такі заходи у його практиці ніколи не відбуваються без благодійної складової. Цього разу на сцену облмуздрамтеатру з міні-постановкою вийдуть онкохворі дітки. Частину коштів, отриманих від продажу квитків, які вартуватимуть від 80 гривень, спрямують на допомогу цим дітям.

«Жодні слова не можуть описати тієї людської біди і тієї проблеми, яку ми будемо намагатися вирішити», - зазначив Володимир Місяйло.

Для того, щоб визначити номінантів та переможців премії, журнал «Лише Насолода» моніторив ситуацію,яка є Луцьку та поставив перед собою завдання сформувати список людей, яких варто гідно відзначити премією. Це люди, які у період з липня 2012 року по липень 2013 року у бізнесі, політиці, громадському житті, благодійництві зробили вагомий вклад у розвиток тієї чи іншої галузі. Журнал та редколегія здійснювали опитування читачів та експертів, визначаючи номінантів.

Переможців визначать у 15 номінаціях, нагородою будуть ексклюзивні кришталеві статуетки, диплом, алкогольний презент (вишуканий коньяк чи колекційне вино), «родзинкою» стане ексклюзивний солом’яний янгол. Гостей церемонії зустрічатиме лімузин та червона килимова доріжка. Відбудеться святковий концерт, після якого на гостей чекатиме аристократичний прийом. На відміну від інших конкурсів такого типу, які друкують імена переможців у запрошеннях, організатори премії «Люди року 2013. Волинь» зберігатимуть інтригу, як під час вручення «Оскарів» - про переможців гості дізнаються лише під час церемонії.

Володимир Місяйло наголосив, що організатори прагнуть відкрити нові імена людей, які певною мірою «перебували у затінку». Він повідомив, що організатори не планують залучати до заходу представників влади і церемонія буде «народною».



Захід відбудеться 18 листопада о 19.00, на сцені Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus