USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанам роздали 1000 безплатних порцій вареників. ФОТО

15 Вересня 2013 21:20
Скуштувати традиційну українську страву міг кожен охочий під час Національного фестивалю вареника.

Фестиваль відбувся у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки 15 вересня.

Організатори повідомили, що збираються роздати 1000 безплатних порцій вареників від спонсорів ТМ «Левада». Черга охочих скуштувати славетну українську національну страву не зменшувалася впродовж декількох годин.









Під час фестивалю відбулося багато конкурсів та вікторин, присвячених вареникам. Так, учасників вікторин запитували, наприклад, про те, на якому етапі варіння вареник вважається готовим та про те, у якому місті України встановили пам’ятник варенику. Переможцям конкурсів вручали призи від спонсорів фестивалю.

Національний фестиваль вареника, що відбувся у Луцьку вдруге, цього разу поєднали з Днем Тверезості. Отже, усі заходи під час дійства були безалкогольними.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЦЕНТРОМ ЛУЦЬКА ПРОЙШОВ МАРШ ТВЕРЕЗОСТІ

Довідка. Організатори фестивалю: МГО «Студреспубліка», РА «Еліанс» за організаційної підтримки Волинського православного братства тверезості.

Головний спонсор фестивалю: торгова марка «Левада»

Спонсори: ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат», піцерія «Теревені», клуби «Майдан» , «Оболонь», Луцьккондитер, Вареники ТУТ, ТМ «Вілія», ТМ «Сатурн», «Весела кулька».













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Дух Показати IP 15 Вересня 2013 22:47
ХАЛЯВЩИКИ!!!
Сеня Показати IP 16 Вересня 2013 07:20
дякую за свято, мені все сподобалось, окрім дощу)) вареників правда я не встиг зїсти, бо батальйон бабушок які від черги не відходили нас туди не пропустили, але то таке, далі в парку вареники продавали і досить не дорого.
епрст Показати IP 16 Вересня 2013 08:08
Хоча б один вареник сфотографували! "Журналісти" мля!!!:)
Ласковая Показати IP 16 Вересня 2013 11:30
Фестиваль -це гучно сказано, якщо там роздавали вареники одної торгової марки. Це якби зібрались господині з різних регіонів та приготували вареники з різними начинками за різними рецертурами, оце був би фестиваль. А то, дійсно, позбирались любителі халяви. Не позортесь люди.
Лучанин до Ласковая Показати IP 16 Вересня 2013 17:49
Ви праві! Але і вони теж не халявщики. Це реклама, за яку їм прийдеться теж заплатити в майбутньому, тільки, нажаль, вже здоров'ям. Я дуже сумніваюся в тому що вареники виготовлені виключно з натуральної сировини.
Яночка до Лучанин Показати IP 17 Вересня 2013 11:09
На кожному святі є люди яким то вітер не там дме,то сонце не там стирчить:)Ласковая і Лучанин я бачу з цієї породи.Якщо вам фестиваль вареника не подобається,то й туди не ходіть.Повірте,і без вас там гарно буде.А організаторам я хочу подякувати,бо свято гарне було,ми з донькою дійсно гарно відпочили.І організовано було гарно,без алкоголю,без мордобою(як це в парку було на день міста Луцька).Ще раз дякую усім хто це свято організував.А ще хотілося б ще шоб в цьому році і свято сала відбулося...
Катя до Ласковая Показати IP 17 Вересня 2013 10:59
Ласковая,а що по вашому таке фестиваль???:)Зайдіть в Вікіпедію і прочитайте,що таке фестиваль,а тоді пишіть коменти:)))
123 Показати IP 16 Вересня 2013 17:19
ну я розумію студентів і пенсіонерів - а решта шо такі голодні .
NN Показати IP 16 Вересня 2013 17:37
А вам хоч щось на світі подобається?
Кум Показати IP 17 Вересня 2013 11:24
Я на святі був.Хто б що б не писав,а і вареники були смачні і стронгмени людей не розчарували гарно виступили і концерт гарний був.Я вже не кажу про торт від Луцьккондитера яким пригощали людей.Ті хто пробував думаю мене підтримають,майстриням Луцьккондитера моя повага!А тим хто в таких святах шукає лише погане раджу на такі свята взагалі не ходити.І без вас люди гарно відпочинуть:)
Для чого брехати Показати IP 17 Вересня 2013 14:49
А ви хоч впевнені, що 1000 порцій. І ЯКА У ВАС ПОРЦІЯ. і СКІЛЬКИ ТУДИ ПОТРАПЛЯЄ ТИХ ВАРЕНИКІВ? сПИСАЛИ НА 1000 ПОРЦІЙ, А ФАКТИЧНО, АБИ БУЛА ТРЕТИНА?
Юля Ващук до Для чого брехати Показати IP 17 Вересня 2013 15:03
Для чого брехати,а ти можешь довести що не було роздано 1000 порцій???Думаю що ні.Та й дурню запитай себе навіщо організаторам брехати?:)І ще перш ніш гадити людям на голови хоча б раз підійми свою дупу від компа і сходи на сам захід:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus