USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанка воює з комунальниками через макулатуру

1 Листопада 2010 14:44
У Луцьку третій рік триває війна 74-річної мешканки з місцевим ЖЕКом.
Пенсіонерка Валентина Некрасова збирає макулатуру, порожню пластикову тару і зберігає її на сходовій клітці дев'ятиповерхівки, інформує «НТН».
До непоступливої лучанки працівники житлоконтори №2 приходили з міліцією, нещодавно – з МНС.
Кажуть, що тільки-но зачепиш її непотріб, бабуся кидається з кулаками або шантажує гучними заявами. Майстер дільниці ЖКП міста Луцька Марія Ющук розповідає, що пенсіонерка погрожує, ніби вилізе на дев'ятий поверх і скинеться звідти.
Вийти на горище дев'ятиповерхівки непросто: сходовий майданчик фактично заблокований бабусиними мішками, скринями, лахміттям. На аргументи еменесівців про небезпеку зберігання займистих матеріалів на сходах бабуся не звертає уваги.
У відповідь Некрасова розповідає розпачливу історію свого життя: «Як чоловік помер, не стало вистачати ні на що. І пішла потихеньку, почала збирати макулатуру».
Полювати на картон, пластик і ганчір’я жінка виходить о четвертій ранку, поки біля смітників на вулиці жодного конкурента. Каже, лише це допомагає не померти з голоду. У відповідь на це МНСівці знову і знову повторюють: через бабусине лахміття будинок може спалахнути, як сірник.
«Саме такі громадяни дуже часто стають винуватцями пожеж, – коментує помічник начальника ГУ МНС в області Володимир Нестеров. – Дим від таких пожеж підіймається догори, і це може створити небезпеку для мешканців багатоповерхівок. Вони можуть отруїтися як продуктами горіння, так і може вогонь перекинутися на квартири в цих будинках».
Та визнавати цього бабуся вперто не бажає. Нарікає на людську упередженість до себе, і зі сльозами на очах просить дати їй спокій. ЖЕК, мовляв, уже так їй допік, що немає ані здоров'я, ані сну.
Валентина Некрасова твердо переконана, що ЖЕК чинить неправильно: «Якщо людям дали кладовку побудувати, то чому мені не можна біля неї пару мішків чи коробок поставити? Тим більше, я впевнена, що у мене не буде ніякої пожежі, бо цілими ночами не сплю».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Скажена Мама Показати IP 1 Листопада 2010 15:04
І шкода таких людей, бо ж дійсно щось з головою не так, і зло бере, якщо не дай Бог якась пожежа трапиться...
M Показати IP 1 Листопада 2010 17:07
Ага - живе одна така бабулька по вул. Ковельській, буд. 6а на 5-му поверсі. Загадила в прямому розумінні свою 2-х кімнатну квартиру сміттям, ні води, ні газу, ні світла немає. Живе з котами і собаками. Крім того загадила сходову клітку, пів підвалу. Ради їй ніхто вже давно не міг дати. Але на щастя зараз затіяли мешканці ремонт, то повиносили із сходової клітки весь мотлох. Бабуля їх так проклинала, що в той же день впала і собі руку поламала. Бог все бачить і до людей все повертається.
M Показати IP 1 Листопада 2010 17:13
Взимку частенько приводить до себе на поверх бомжів і алканафтів, але додому не пускає. То вони сплять на плитці перед дверима сусідів, ходять там же в туалет. Бабуля їх не годує, просить сусідів, щоб годували. Самі бомжі теж надокучають сусідам, вимагають їжі або грошей на випивку.
Л Показати IP 1 Листопада 2010 20:56
Бабусіна макулатура звичайно може призвести до пожежі. А гараж святого отця Івана Семенюка (УПЦ КП, церква по Володимирській) , встановленимй з порушенням вимог правимл пожежної безпеки, і це не лише не хвилює МНСників. ні ЖЕК, ні прокурора. Мало того, надали дозвіл на встанволення гаража попу і ще одному "крутелику". Якщо тут виникне пожежа, то весь Київський майдан, разом з ОДА злетить в повітря , ото буде фейєрверк!!! А народу загине - сотні....Але генерал Грушовінчук не переймається. Піп бабло має, той ППБ йому до лампочки, а бабуся чим запрлатить - ото й воює генерал Грушовінчук і Кревський з бабусею.
василь Показати IP 18 Листопада 2010 18:36
вам не здаеться що пора дати спокій старій людині.легко говорити коли е що істи на столі,а коли нема . звысно ,що певні трудності з співмешканням е , але вирішити іх можна нормальними гуманними методами.скажімо, чому б не надати цій людині якесь складське приміщення для іі роботи . адже ув нас так мало людей в наш час які дають собі раду ,навіть у такий спосіб. від таких дій район стае тільки чистіший , адже не кожен погодиться прибирати пластикову тару ,макулатуру та інше...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus