USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Лучани блокують люки автівками

26 Листопада 2013 10:29
Через авто, що паркуються на прибудинкових територіях, аварійні служби не можуть потрапити в люки мереж.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцькій міській раді, що відбулася 26 листопада.
Перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук звернув увагу на те, що авто паркуються на прибудинкових територіях невпорядковано, таким чином у двір не можуть потрапити машини швидкої допомоги, а комунальники не зможуть очистити територію від снігу взимку. Також проблемою є те, що мешканці блокують своїми авто люки.

«Звертаю увагу, начальник ДАІ та працівники комунальних підприємств, на парковку автомобілів на прибудинкових територіях на люках – ставить машину, їде в село і приїжджає аварійна «Водоканалу» не може потрапити в люк, бо там стоїть машина за 50 тисяч доларів. А народ починає дзвонити кругом, кричати. Якось визначте всі місця, що там не можна паркуватися. Після цього страждають цілі будинки дев’ятиповерхові. Забилася каналізація, залило підвали, а там стоїть машина. А ще виходить з таким видом, що йому всі винні за те, що його машина стоїть на люку і його потурбували. Значить - адмінпротоколи і притягувати до адміністративної відповідальності», - обурився Святослав Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Богданчик Показати IP 26 Листопада 2013 10:36
Так немає вільних місць, машин дуже багато. Краще треба зробити обов'язковість вішати на скло номер мобільного телефону на ті авто, які ставлять його в "проблемне місце". Це буде цивілізовано. А так, оштрафувати, розстріляти і т.п., - це непоєвропейськи, а по-російськи чи бєлоруськи.
Богданчик..у Показати IP 26 Листопада 2013 10:55
Пока тебе, Богданчик, в харю не зарядить, то простых слов ты не поймёшь...по-европейски начнёшь спрашивать " а чому?" " а навіщо?" - т.е. начнёшь разводить полемику..........а так: в харю "тыць-БУМ" и ты сразу понял ситуацию и дошло до твоих мозгов -ИНАЧЕ НИКАК НЕЛЬЗЯ
ВАня Показати IP 26 Листопада 2013 11:38
Підтримую у наш час тільки таким методом в харю, можна вирішувати проблеми,інакше ні до кого не доходить.Це так ще треба поступати з працівниками ЖЕків
іванку до ВАня Показати IP 26 Листопада 2013 15:40
це тільки у казці "ваня-дурачок" розумнішає. у вас це назавжди....
З Луцька Показати IP 27 Листопада 2013 16:04
Ви тільки подивіться! Кравчук прозрів. І на третій рік свого повторного керування побачив. А те що вулиця Лесі Українки вже давно стала проїзджою, а тротури проспекту Волі - стоянками... Пане Кравчук відкрийте секрет омолодіння!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus