USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У луцьких дворах темінь: Романюк економить на електроенергії?

8 Жовтня 2013 12:12
Про те, що біля будинків нема світла, лучани пишуть меру в Фейсбуці.

Так, про збільшення звернень щодо нічного освітлення прибудинкових територій повідомила директор Центру надання адміністративних послуг Лариса Карп’як.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцького міського голови, що відбулася 8 жовтня.

Враховуючи те, що сутеніти почало раніше, збільшилася кількість звернень в групу оперативного реагування «15-80» щодо відновлення зовнішнього освітлення прибудинкових територій. Так, зверталися мешканці вулиць Конякіна, Сагайдачного, Московської, Гребінки, проспектів Молоді, Соборності, бульвару Дружби Народів.

Луцький міський голова Микола Романюк розповів, що лучани звертаються до нього через мережу фейсбук, повідомляючи про відсутність освітлення в дворах у нічний час. Лучани пишуть, що відключення світла їм пояснюють розпорядженням міського голови.

Але зі слів мера, такого розпорядження він не підписував. Романюк попросив комунальників надати пояснення.

Представник КП «Луцьксвітло» зі свого боку повідомив, що після 23.00 у місті переходять на «черговий» режим й світло у дворах вимикають з метою економії електроенергії. Він пояснив, що на відсутність освітлення скаржаться власники автомобілів, які паркують їх у дворах.

Міський голова зазначив, що для того, щоб прибрати автівки з прибудинкових територій, потрібно створити відповідні умови – побудувати парковки. Він визнав, що освітлення вулиць вартує приблизно два мільйони гривень, але попросив комунальників знайти спосіб вирішення проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
NANO Показати IP 8 Жовтня 2013 12:46
На Чорновола теж вимикають. За утримання прибудинкової території ми платим. Це не економія - це наживання
знаючий Показати IP 8 Жовтня 2013 13:01
У вашій інформації неточність. Ковпак у відпустці. Його на оперативці бути не могло.
лучанин Показати IP 8 Жовтня 2013 13:18
пора переходити на світлодіодне освітлення, воно і економне, і якісніше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus