USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через хворобу 13% луцьких школярів не відвідують навчання

22 Січня 2016 08:17
У Луцьку запроваджено щоденний моніторинг захворюваності на грип та ГРВІ серед мешканців міста. Це дозволяє спостерігати динаміку епідемічного процесу, - повідомляють у відділі інформаційної роботи міськради.

Відповідно до інформації, наданої комунальними лікувально-профілактичними закладами, захворюваність на гострі респіраторні інфекції у Луцьку складає:
Вся захворюваність представлена гострими респіраторними вірусними інфекціями, випадків грипу не зареєстрували. Випадків локальних спалахів гострих респіраторних захворювань в дошкільних навчальних закладах міста немає.

Головним управлінням Держсанепідслужби у Волинської області, управлінням охорони здоров’я Луцької міської ради та управлінням освіти Луцької міської ради здійснюється щоденний моніторинг відвідування дітьми загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів. За станом на 21 січня 2016 року у загальноосвітніх навчальних закладах міста відсутні через хворобу 13 % школярів.

З метою запобігання поширення грипу та гострих распіраторних вірусних інфекцій у навчальних закладах міста здійснюються заходи щодо профілактики захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції.

На цей час перевищення епідемічного порогу не зафіксували. При умові збільшення кількості захворюваних на грип та гострі респіраторні інфекції до 20% буде призупинено роботу дитячих дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
кошель Показати IP 22 Січня 2016 09:24
випадки грипу є їх гарно маскують під грві знижуючи показники захворюваності смерть людей буде на вашій совісті
небайдужа Показати IP 22 Січня 2016 11:44
Вже нудить від тієї брехні повсюду ! Грип в місті а вони грві. Вказівка зверху всім і так зрозуміло.Скільки можна з людей дурнів робити ?!
лучанка Показати IP 22 Січня 2016 12:08
Проведуть чергову вакцинацію від поліомієліту, після і оголосять епідемію гртпу
Анонім до лучанка Показати IP 22 Січня 2016 13:53
Вот тогда уже точно все слягут. Ведь любая вакцинация - это заражение болезнью в легкой форме. Следовательно, организм ослаблен.
Вона Показати IP 22 Січня 2016 21:22
Особисто я знаю два смертельних випадки від пневмонії. Ще одна людина в реанімації. Перестаньте брехати, покидьки!!!! Вводьте карантин!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus