USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани не бажають платити за комунальні послуги?

6 Листопада 2013 10:36
54,5 мільйона гривень заборгували лучани за оплату житлово-комунальних послуг за станом на серпнень 2013 року.

Про це повідомила виконувач обов’язки начальника управління економіки Любов Івевакова сьогодні, 6 листопада, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як повідомила Любов Івевакова, ця сума – це 55% загальної заборгованості області. Неприємним є те, що за січень-серпень вона збільшилась на 6,7%. Частка квартиронаймачів, які мали борги понад 3 місяці за централізоване опалення та центральне водопостачання, становить 14,2%, за вивезення побутових відходів – 13,6%, утримання будинків та прибудинкових території – 10,3%, газопостачання – 7,5%, водопостачання – 1,9%.

Для порівняння, заборгованість у Рівному - значно більша, ніж у Луцьку і становить 94,9 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
РБ Показати IP 6 Листопада 2013 11:46
Нехай с***ри з ЖЕКів роблять свою роботу, а не гроші здирають... скільки можна підіймати і оплату за комунальні платежі, і за утримання будинків. Результату роботи не видно. нещодвано перекрив кришу за власний кошт, зоча 2 місяці хадив то у ЖЕК то у міськраду, толку ніякого. Сволота!!!
РБ Показати IP 6 Листопада 2013 11:49
Звичайно, що ніхто платити не буде, вони можуть тільки статистику наводити. а спитайте себе виконком, що призвело до того, що люди відмовляються сплачувати
Александр до РБ Показати IP 6 Листопада 2013 12:01
А ответ, виконком, как раз в следующей новости: "Радісна тенденція: лучани множаться." Греются они так!
Я Показати IP 6 Листопада 2013 12:03
За что платить? За то что они топят в 20 градусов тепла на улице.Открыты окна,балконы,у людей от жары давление скачет
ГОСТЬТ Показати IP 6 Листопада 2013 12:14
Я підтримую вище дописувачів. За що платити ЖЕКам на утримання будинку 150 грн в місяць з 3-кімнатної квартири.Це абсурд, вони не роблять нічого.За свої гроші ходити до них, молити прийдіть зробіть за що їм наперед заплачено. То за ці кошти ми самі наймемо людей і зробимо. А в них заробітні плати по 5-10 тисяч.Чому міська влада дозволила це зробити, вирішили і зробили ніхто не почув, як люди писали, скаржилися і молили не робіть цьоьго.Ми за такі пенсії,які одержуємо не можемо платити 800 грн за квартиру, а пенсія 1000.Субсидія оформили неможлив,Там ці собачники з цих служб не дадуть,прийдуцть,опишуть-це ,що ти купила 20 років тому і все ти багата,платити. А ще,як як осталась хата батьківська в Маневичах - це вже твоя друге житло ти багатий, з неї в тебе користь,прибуток субсидія не положена.Хто приймає такі закони,для кого вони? А,як багатий оформив свою вілу на діда-ветерана йому положено все.Така реальність наша.Платити ЖЕКам тільки за виконану роботу і крапка.
Вчителька Показати IP 6 Листопада 2013 12:31
Дуже правильно,платити їм немає за що абсолютно,нічогісінько Жеки не роблять,скільки б до них не звертатись,а якщо викличиш сантехніка то або пяний,або без інструментів,ну і звичайно давай бабло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus