USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучани продовжують збирати підписи, аби не скасували рух потягів

20 Травня 2013 07:30
Другу спробу припинити рух потягів з Луцька в напрямку Львова, Івано-Франківська та Чернівців планують звести нанівець активісти ВОМГО «Асоціація Молодих Реформаторів».

У Луцьку продовжують збір підписів в підтримку безперебійного курсування трьох потягів ДТГО «Львівська залізниця» № 667/668 «Ковель-Чернівці» та № 801Л/ 802Л «Ківерці-Львів» та № 6379/№ 6380 «Ківерці-Підзамче», рух яких у новому розкладі від 26 травня не позначений.

Про це у коментарі «Волинським новинам» розповів активіст ВОМГО «Асоціація Молодих Реформаторів» Дмитро Безвербний 19 травня.

За його словами, збір підписів тривав протягом двох годин у неділю на Театральному майдані Луцька, а з 18:00 до 20:00 підписи збирали на місцевому залізничному вокзалі.
Заступниця голови ВОМГО «Асоціація Молодих Реформаторів» Марія Доманська розповіла, що на 19 травня їм вдалося зібрати близько 266 підписів під зверненням до начальника «Львівської залізниці» Богдана Піха і гендиректора «Укрзалізниці» Сергія Болоболіна та 269 під листом до голови Волинскої обласної державно адміністрації Бориса Клімчука.

Доманська розповіла, що підписантів підтримали провідники потяга «Підзамче-Ківерці», а також їх головний машиніст.

Нагадаємо, єдиний поїзд прямого сполучення до Львова, Івано-Франківська та Чернівців, а також ще 2 сполучення на Волині хочуть ліквідувати. У зв'язку з цим представники громадської організації «Асоціація Молодих Реформаторів» розпочали збір підписів під зверненням до голови Волинської ОДА Бориса Клімчука та начальника ДТГО «Львівська залізниця» Богдана Піха.

Зауважимо, бажаючі можуть також підписати онлайн-петицію.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Корінний Лучанин Показати IP 20 Травня 2013 09:10
Дурнішого рішення ніж відміну цих поїздів годі й придумати!!!! Це ж повний маразм Української влади!!! Я часто користуюсь рейковим автобусом до Львова. Він є зручним, їде без зупинок. Всі, хто користується ним- ХВАЛЯТЬ! Я думав, що цей рейковий автобус прийшов НАЗАЖДИ, він має ПЕРСПЕКТИВУ з огляду на стан автодороги Луцьк-Львів та й для студентів і туристів це зручно!!Цей маршрут мусить РОЗВИВАТИСЬ! Нормальної автодороги Луцьк_-Львів,я думаю, не буде НІКОЛИ! Зверніть увагу: від Рівного до Львова є сполучення і залізницею (елетропоїзд Рівне- Львів і Львів-Рівне "бігає" щодня, час у дорозі біля 2-х год.) і автосполученням, а з Луцька до Львова ніби зумисне хтось звязок ОБРИВАЄ!!! Бо як інакше це пояснюється!!! Ніби всі кричимо, що держава Україна в нас ЄДИНА і всі за євроінтеграцію, а насправді своїм громадянам роблять тільки зло, це маю на увазі українську владу!! Оганізовувати антифашистські мітинги МАСТАКИ, а на ділі відстояти інтереси своїх громадян( не хочу вживати оце дурне- "пересічних", яке набило оскомину)не хочуть! Мотивують ніби еконмічною доцільністю! Якщо міряти все економічною доцільністю, тоді треба ставити питання про доцільність НАШОГО ІСНУВАННЯ на цій грішній ЗЕМЛІ!!!
Лучанин Показати IP 20 Травня 2013 10:15
Цілком підтримую! Дійсно напрямок Львів-Луцьк має розвиватися.Не потрібно знімати потяги Чернівці-Ковель,Ківерці-Підзамче. А навпаки укрзалізниця мала б відкривати з настанням туристичного сезону нові потяги.Це якщо керівництво міста та області хочуть щоб край був туристичним.Треба добиватись щоб не тільки закривали але відкривали нові маршрути а саме: Луганськ-Луцьк-Ковель,Маріуполь-Луцьк-Ковель,Харків-Луцьк-Ковель а також нарешті треба продовжити добиватися про відкриття регіональних потягів.
Лучанин Показати IP 20 Травня 2013 10:18
Де і коли в робочі дні буде ще проводитись збір підписів?
Волинянин Показати IP 20 Травня 2013 10:52
Їздив електропотяг Київ-Луцьк так взяли урізали до Рівного.Якщо ж правильно сказати через Рівне йдуть дороги на Волинь(Луцьк,Ковель).Потрібно добитися щоб і його відновили.А вони рапортують що дбають про народ.А про який "народ"????
Forever Autumn Показати IP 20 Травня 2013 10:56
Увага!!! Підписи збиратимуть із 18 до 26 травня кожного дня: - з 13 до 14 години збирають підписи на Театральному майдані, - з 18:00 до 19:30 на залізничному вокзалі Луцька. А 26 травня о 19:00 - фінальна акція "Прощання із останнім потягом до Львова"!
анонімус до Forever Autumn Показати IP 20 Травня 2013 12:02
яка, в дупу, прощальна акція? сьогодні що, 26те?
Всім всім всім до анонімус Показати IP 21 Травня 2013 17:14
тебе в дупу ту треба засунути і щоб ти не вилізло опудало з неї що це таке? Лучани, обєднуймося!!! Не маємо права втрати цього!Мере, Клімчуку, Ви де???? Ви оглохли?Чи про снаряди та Старий ринок думаєте зарази такі???ЩО ЦЕ ЗА САМОВІЛЬНА ОБЛАСТЬ? ТУДИ СУДИ РОБЛЯТЬ ЯК НІДЕ, САМІ ПРИДУМУЮТЬ, В УКРАЇНІ ВСІЙ ТАКОГО НЕМА, ТУТ ЩЕ ПОТЯГИ ЗАБРАТИ ХОЧУТЬ!ТОДІ, МЕРЕ, ВАМ, ПОВІРТЕ, НЕ БУТИ ОБРАНИМ!!!РОБІТЬ ЩОСЬ!А НЕ ЯЗИКАМИ ТРІПАЙТЕСЬ!
Корінний Лучанин Показати IP 20 Травня 2013 11:23
Хотілося б терміново почути реакцію Клімчука Б.П. та Романюка М.Я.(президента турмаршруту "ШЛЯХУ ГЕДИМІНОВИЧІВ" за сумісництвом)!!! Щось вони мовчать, неначе в рот води понабирали!! А повинні самі, хоча б на своїх оперативних слово мовити!!
спостережливий Показати IP 20 Травня 2013 12:39
Клим боїться,а Романюк йому в рот заглядае і мовчить.
Сергій Показати IP 20 Травня 2013 12:43
Рейковий автобус № 801Л/ 802Л «Ківерці-Львів» по інформації з сайту http://www.uz.gov.ua з 26.05.2013 залишився в розкладі, але написано що буде курсувати щоденно, крім середи та четверга.
Корінний лучанин до Сергій Показати IP 20 Травня 2013 14:08
Дякую за інфу. Хай би воно так і було надалі! Слідкую за цим бо користуюсь цим маршрутом!!! Автодорога Луцьк- Львів без КОМЕНТАРІВ! Навіть і згадувати не хочеться! То є обличчя влади місцевої і української загалом, як би вона не розпиналась про ПОКРАЩЕННЯ!
Гістерезис Показати IP 20 Травня 2013 14:22
"Прощання з останнім потягом до Львова"??? Збір підписів??? Та перекрити колію та рух усіх інших поїздів через станцію Луцьк, можливо тоді будуть позитивні зміни. А зібрати по 200 підписів... що це дасть?! Смішно!
Кривий Вал Показати IP 21 Травня 2013 14:59
Минолого року був збiр пiдписiв через iнтернет. Зробiть це зараз!
Юрко Червоний до Кривий Вал Показати IP 28 Травня 2013 07:19
Зараз теж є: http://www.petitions247.net/train–lutsk-lviv
Олеся Показати IP 21 Травня 2013 17:11
Дімка,ти - великий молодець!Так тримати!!!Вперед!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus